Στις 5 το απόγευμα η συνάντηση Κάμερον – Νταβούτογλου στο Λονδίνο

Το απόγευμα στις 5 (ώρα Κύπρου) θα έχει συνάντηση με τον Βρετανό ομόλογό του στην Ντάουντινγκ στριτ ο Τούρκος Πρωθυπουργός, Αχμέτ Νταβούτογλου που επισκέπτεται σήμερα και αύριο το Λονδίνο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Νταβούτογλου θα θέσει στον Ντέιβιντ Κάμερον θέμα πενταμερούς διάσκεψης για τις εγγυήσεις στην Κύπρο. Οι δύο Πρωθυπουργοί θα συζητήσουν επίσης το συριακό, την προσφυγική κρίση, θέματα τρομοκρατίας και την κατάσταση στο Ιράκ.

Νωρίτερα ο Τούρκος Πρωθυπουργός ενημέρωσε στελέχη του οικονομικού κέντρου του Λονδίνου, City, για τη μεταρρυθμιστική ατζέντα της κυβέρνησής του σε ό,τι αφορά την οικονομία και είχε κλειστή συνάντηση με τραπεζίτες σε εκδήλωση που οργάνωσε η Meryl Linch Bank of America.

Δειτε Επισης

Ν. Χριστοδουλίδης: Η ένταξη άσκησης στην καθημερινότητα προάγει ποιότητα ζωής πολιτών
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Συνεχίζουν να ανταλλάζουν πυρά ΔΗΣΥ και Άλμα-Μετωπική σύγκρουση για τους πύργους στη Λάρνακα
Πρόταση νόμου για δημιουργία νέου ενιαίου επαγγελματικού συνταξιοδοτικού σχεδίου για αξιωματούχους
Ν. Χριστοδουλίδης: Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για πολυήμερη, ευπρόσδεκτος στο Συμβούλιο στην Κύπρο ο Ερντογάν
Χαρτοπόλεμος ΔΗΣΥ και Οδυσσέα για τη Λάρνακα-«Βαφτίζει δημόσιο συμφέρον τις μικροπολιτικές του σκοπιμότητες»
Νωρίτερα από ότι σχεδιαζόταν η πενταμερής-«Είμαστε κοντά σε κατάληξη στις τελικές ημερομηνίες»
Πρόεδρος: Η Κύπρος σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής με Ινδία και χώρες Μ. Ανατολής, θα προσκληθεί και ο Ερντογάν
Μ. Παναγιώτου: Χρέος της Πολιτείας να κρατηθεί άσβεστη η μνήμη ηρώων σαν τον Δώρο Ηλία