Η Αστυνομία συνέλαβε τον εισβολέα στο ΑΕΛ Λεμεσού-Πάφος F.C.

Στη σύλληψη 37χρονου κατοίκου Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση βίας στα γήπεδα, προχώρησε χθες η Αστυνομία.
 
Ο 37χρονος φέρεται να εισήλθε παράνομα στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου σταδίου, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της ΑΕΛ Λεμεσού και της Πάφος F.C., που διεξήχθη στις 9 Ιανουαρίου 2016.
 
Οι κινήσεις του 37χρονου, είχαν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του σταδίου. Κατά την εξέταση του βίντεο, ο 37χρονος, αναγνωρίστηκε από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να εκδοθεί εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.
 
Ο 37χρονος συνελήφθη, δυνάμει του εντάλματος, χθες το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση. Ανακρινόμενος, φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή. Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.
 
 
 

Δειτε Επισης

Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Με την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή έκλεισε η δεύτερη μέρα Συνεδρίου του ΑΚΕΛ
Χούθι: Θα χτυπήσουμε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν στον πόλεμο κατά του Ιράν
Γάλλοι επιστήμονες ανακάλυψαν νέα ομάδα αίματος σε γυναίκα από τη Γουαδελούπη
Αγνοείται κολυμβητής στην παραλία του Παντελεήμονα στην Πιερία
Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα
«Αλλάξτε τους κωδικούς σας τώρα!» λένε οι ειδικοί μετά τη διαρροή σε πλατφόρμες, όπως Apple, Facebook και Google