Ηλιοφάνεια αλλά κατά διαστήματα και νεφώσεις για σήμερα

∆υτικό ρεύμα αέρα παροδικά θα επηρεάσει την περιοχή. Σήμερα διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ νωρίς το πρωί δεν αποκλείεται τοπικά να σημειωθούν ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ αλλά τοπικά ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά παράλια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι και αργότερα τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, αρχικά μέτριοι, 4 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα νότια και ανατολικά παράλια αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα παραμείνει ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά είναι πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις.

Την Κυριακή αναμένονται διαστήματα με ηλιοφάνεια αλλά και περίοδοι με συννεφιά, που αργά το απόγευμα πιθανό να δώσει τοπικές βροχές. Τη νύχτα αναμένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, αρχικά από τα δυτικά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.
 

Δειτε Επισης

Πρώτη Κυρία: Στόχος η θεσμοθέτηση του Φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»
Θλίψη ΠτΔ για το θάνατο του Χ. Μυλωνά. «Διέπρεψε στους τομείς των επιχειρήσεων»
Λύπη για καθυστέρηση ανέγερσης ειδικού σχολείου «Απ. Λουκάς» εκφράζει η ΠΟΕΔ
Με μεγάλη προσέλευση επισκεπτών ξεκίνησε το Φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»
Περιοδεία ΠτΔ σε όλες τις επαρχίες-«Να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να έχουμε περισσότερο κόσμο στην ύπαιθρό»
Εκδήλωση διαμαρτυρίας από ιδιοκτήτες ελλιμενισμένων σκαφών στη Μαρίνα Λάρνακας
Συστήνεται η διυπουργική επιτροπή για τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού-Οι βασικές αλλαγές που δρομολογούνται
Οι ιδιωτικές σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ζητούν απομάκρυνση από την Επιτροπή Παιδείας του Χρ. Σαββίδη
Συνάντηση Δήμου Ακάμα-φορέων για το πολεοδομικό έργο στους Τάφους των Βασιλέων και Κόλπων των Κοραλλίων
Απεβίωσε ο Χαράλαμπος Μυλωνάς-Χαρακτηρίστηκε ως ο πρωτεργάτης της Κυπριακής Ναυτιλίας