Δεν σεβάστηκαν ούτε τα χρόνια του

Χρυσαφικά αξίας 1,700 ευρώ απέσπασαν τα ξημερώματα άγνωστοι από την οικία 80χρονου, αφού πρώτα τον κτύπησαν στο κεφάλι, ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι του.
 
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα, στην περιοχή Ομονοίας, όταν ο ηλικιωμένος άκουσε θόρυβο ενώ κοιμόταν. Στην προσπάθειά του να σηκωθεί από το κρεβάτι, δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από άγνωστο αντικείμενο κα στη συνέχεια διέκρινε δύο ή τρία πρόσωπα να εξέρχονται της οικίας του.
 
Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, από την οικία κλάπηκαν διάφορα χρυσαφικά αξίας 1,700 ευρώ.
 
Στη σκηνή κλήθηκαν και μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου διενήργησαν εξετάσεις και συνέλεξαν τεκμήρια, ενώ ο 80χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απολύθηκε. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ανεμοθύελλα «ξερίζωσε» τη ρόδα από λούνα παρκ στη Λομβαρδία
Έντονη ανησυχία Γκουτέρες μετά το χτύπημα ΗΠΑ σε Ιράν-«Αυξημένος κίνδυνος να ξεφύγει η σύγκρουση»
«Αιώνιες συνέπειες θα έχουν τα σημερινά αμερικανικά πλήγματα»-Ζητά παρέμβαση ΣΑ του ΟΗΕ το Ιράν
Διεθνείς αντιδράσεις για τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν-Εκκλήσεις για αποκλιμάκωση
Οι τρεις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις που χτυπήθηκαν από τις ΗΠΑ-Κρίσιμα σημεία της Τεχεράνης
Τρεις κύριες πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν έπληξαν οι ΗΠΑ-«Ήταν μία θεαματική στρατιωτική επιτυχία»
LIVE: Σε δύο κύματα η επίθεση Ιράν σε Ισραήλ, εκτόξευσε συνολικά 27 πυραύλους
«Η σημασία της συζήτησης για το σχέδιο αξιολόγησης στη Βουλή είναι τεράστια… Η παιδεία αλλάζει»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Αποφυλακίστηκε ο Λευκορώσος ηγέτης της αντιπολίτευσης Σεργκέι Τιχανόφσκι