Τετ α τετ Παπαδόπουλου – Μητσοτάκη στην Αθήνα

Με επίσκεψη στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, έκλεισε ο πρώτος κύκλος των ενημερωτικών συναντήσεων του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου με πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες στην Ελλάδα.
 
Η συνάντηση το απόγευμα στα γραφεία της ΝΔ ήταν «παρθενική» και για τους δύο, αφού για πρώτη φορά βρέθηκαν κατ’ ιδίαν. Ήταν, επίσης, η πρώτη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη, ως αρχηγός κόμματος πια, με ηγέτη κόμματος άλλης χώρας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, αφού δηλώσεις δεν έγιναν, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε από τον κ. Παπαδόπουλο σχετικά με όσα εκείνος γνωρίζει για τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων, αλλά κυρίως άκουσε τις απόψεις και την ανάλυση του προέδρου του ΔΗΚΟ για τις δυσκολίες που, κατά τη γνώμη του, υπάρχουν στο δρόμο προς τη λύση.
 
Η συζήτηση περιστράφηκε επίσης γύρω από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και στην Κύπρο, με τον κ. Μητσοστάκη να φέρεται να είπε στον κ. Παπαδόπουλο ότι «εσείς το κάνατε με το σωστό τρόπο», εννοώντας την πιστή εφαρμογή των μέτρων, λιτότητας και μεταρρύθμισης.
 
Με το πολύ σφικτό πρόγραμμα επαφών που είχε σήμερα, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ενημερώθηκε σχεδόν στο πόδι για την τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, την οποία και καταδίκασε.
 
Το θέμα απασχόλησε και τη συζήτησή του με τον κ. Μητοστάκη.
 
Ο Νικόλας Παπαδόπουλος επιστρέφει το βράδυ στη Κύπρο, αλλά θα επανέλθει σε νέα ημερομηνία που θα καθοριστεί προκειμένου να συναντηθεί και με τους ηγέτες των άλλων ελληνικών κομμάτων, που δεν μπόρεσε να δει σήμερα λόγω αλλαγών στο αρχικό πρόγραμμα εξαιτίας τις εκκρεμότητας με την εκλογή Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία.
 
 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
  
 

Δειτε Επισης

Πρώτη συνάντηση με τη Φον ντερ Λάιεν είχαν οι υποψήφιοι για τη νέα Κομισιόν
Διαβεβαίωση αρμόδιας επιτροπής ΕΚ για Επιτρόπους-«Θα ενεργήσουν μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες»
Επίσπευση διαδικασίας για αναθεώρησης νομοθεσίας ΡΙΚ ζήτησε το Υπουργείο Εσωτερικών
Υπέγραψε την παύση Οδυσσέα Μιχαηλίδη η Αννίτα Δημητρίου ως Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας
ΠτΔ: Ο Κρανιδιώτης ήταν κυνηγός του ονείρου και θιασώτης του εφικτού
Τον ερχόμενο Μάρτιο το συνέδριο του ΡΤΚ-Ξανά υποψήφιος ο Έρχουρμαν
Διεθνές ενδιαφέρον για την απόφαση παύσης του Οδυσσέα Μιχαηλίδη (pics)
«Μία μαύρη μέρα για την Ελεγκτική, κατάμαυρη για την Κύπρο»-Κατηγορηματικός ο Οδυσσέας
Αντιδράσεις κομμάτων και πολιτικών προσώπων στην απόφαση παύσης του Οδυσσέα Μιχαηλίδη
Σήκωσε το γάντι η Κυβέρνηση και απάντησε στα πυρά Οδυσσέα σε ΠτΔ-«Απορρίπτουμε αυτή την αντίληψη»