Κακόβουλη εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Παλλουριώτισσα

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές σε στρώμα κρεβατιού και σε έπιπλο δωματίου, καθώς και σε άλλους χώρους του διαμερίσματος λόγω των καπνών. Το ύψος των ζημιών δεν έχει υπολογιστεί ακόμη, ενώ εκ πρώτης όψεως, η πυρκαγιά στο διαμέρισμα (είναι ακατοίκητο τα τελευταία 2 χρόνια), φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα. Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε δική της ανακοίνωση αναφέρει ότι το μήνυμα για την πυρκαγιά λήφθηκε στις 20.28 χθες και ότι για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν 4 πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Ακροπόλεως, Πύλης Πάφου και Καιμακλίου με 11 μέλη των Πυροσβεστικών Σταθμών Λευκωσίας. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό  έλεγχο, στις 20.56, αφού προκάλεσε ελαφρές ζημιές στο διαμέρισμα, στο οποίο δεν υπήρχε εξοπλισμός.  Εξάλλου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 χθες μέχρι και η ώρα 6 σήμερα το πρωί ανταποκρίθηκε σε 27 πυρκαγιές και 16 ειδικές εξυπηρετήσεις. Ανταποκρίθηκε, τέλος, σε δύο ψευδείς κλήσεις.

Δειτε Επισης

Κολλημένη στο πορτοκαλί η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 44 βαθμούς ο υδράργυρος την Πέμπτη
Το αντίο του Παύλου Παύλου στον Άντρο Παυλίδη-«Μας αγκάλιασε και μας έδωσε πολλά»
Σφοδρές αντιδράσεις για την απέλαση Τ/κ οικονομολόγου από την Τουρκία-Πυρά σε Τατάρ
Εξέδωσε νέο οδηγό για τη νοσηλευτική φροντίδα των αιμοσφαιρινοπαθειών η Διεθνής Ομοσπονδία Θαλασσαιμικών
Είχε ενημερώσει τον εργολάβο να τερματίσει εργασίες στο υπό ανακαίνιση κτήριο στη Μακαρίου ο ΕΟΑ-Διαπιστώνει παραβιάσεις
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Στρόβολο λόγω εργασιών βελτίωσης της οδού Τσερίου
Θλίψη Υφ. Πολιτισμού για τον θάνατο του Άντρου Παυλίδη-«Άνθρωπος με πάθος για την Κύπρο»
Υπ. Εργασίας: Θα λειτουργήσουμε με τον κατάλληλο τρόπο για ομαλή εξέλιξη σε όλα τα εκκρεμή ζητήματα
ΥΠΑΝ: Πενήντα ένα χρόνια μετά, η μνήμη παραμένει ζωντανή και θέτει επιτακτικά το αίτημα για δικαιοσύνη
Πιο θερμή μέρα του χρόνου η Πέμπτη, στους 45 βαθμούς ο υδράργυρος-Ενδεχόμενο για κόκκινη προειδοποίηση