Δύο νέα ρεκόρ Γκίνες για την Αγία Νάπα

Από ρεκόρ σε ρεκόρ η Αγία Νάπα η οποία απέσπασε χθες,  το ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη κτένα για σγουρά μαλλιά αλλά και για ένα ξεχωριστό ζεϊμπέκικο με συγχρονισμένα βήματα, για πέντε συνεχόμενα λεπτά.

Ο Αντρέας Παπαντωνίου, ο οποίος κατασκεύασε τη κτένα, παρέλαβε χθες το απόγευμα το σχετικό πιστοποιητικό του οργανισμού. O κ. Παπαντωνίου δήλωσε πως «η κτένα είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και είναι ειδική για σγουρά μαλλιά".




Η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Τμήματος του Δήμου Αγίας Νάπας Μαρία Ττοφινή ανέφερε ότι «η μεταλλική κτένα που τοποθετήθηκε στο πεζόδρομο κοντά στο λιμανάκι, μετρήθηκε στην παρουσία των δικηγόρων του ρεκόρ Γκίνες. Η κτένα αρχικά είχε δηλωθεί ότι θα έφτανε τα 5 μέτρα και 95 εκατοστά, ωστόσο το τελικό μήκος της έφτασε τα 6 μέτρα 2 εκατοστά».

Οι δικηγόροι του ρεκόρ Γκίνες, απένειμαν στον κ. Παπαντωνίου, στην παρουσία του Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου Θεοδόση Τσιόλα και του Δημάρχου Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσου, το πιστοποιητικό του οργανισμού.



Τα ρεκόρ όμως, δε σταμάτησαν εδώ. 

Χθες 754 άτομα χόρεψαν ζεϊμπέκικο στη παραλία της Αγίας Νάπας για πέντε συνεχόμενα λεπτά.  Το βίντεο και οι φωτογραφίες θα αποσταλούν μαζί με τη μαρτυρία των δύο δικηγόρων του Ρεκόρ Γκίνες, που ήταν παρόντες τόσο στην καταμέτρηση των συμμετεχόντων όσο και στο χορό. 

Ο δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος είπε ότι «με τις καταμετρήσεις που είχαμε είμαστε σίγουροι ότι θα καταρρίψουμε και αυτό το ρεκόρ Γκίνες και θα έχουμε ακόμα μια θέση. Εχουμε  καταφέρει με έξυπνο και δημιουργικό τρόπο να προωθήσουμε την Αγία Νάπα, να διαφημίσουμε και να προβάλουμε την Κύπρο στο εξωτερικό, αφού το βίντεο με το ζεϊμπέκικο θα προβληθεί σε όλες τις χώρες του κόσμου».
  



Δειτε Επισης

Μαθητές έδωσαν ραντεβού και χτυπήθηκαν εντός σχολείου-Φωνές από γονείς, ζητούν λήψη μέτρων
Επιτυχώς αντιμετωπίστηκε η επίθεση των χάκερς στο αεροδρόμιο-Δεν επηρεάστηκε η λειτουργία
Κατέρχονται σε απεργία οι φαρμακοποιοί του νοσοκομείου Λεμεσού-Δεν υπάρχει υπεύθυνος
Α. Μιχαηλίδου: Από τα πιο εμβληματικά προγράμματα το Erasmus+
Η Χαμάς επιβεβαιώνει τον θάνατο του Σινουάρ-«Η ομάδα θα είναι νικηφόρα»
Νεφρολόγο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου ζητά ο Δήμος Παραλιμνίου-Δερύνειας
Προβλήματα σε σχολεία της Λεμεσού εξέτασε η Επιτροπή Παιδείας της Βουλής
Στόχος κυβερνοεπίθεσης η ιστοσελίδα της Hermes Airports-Δεν επηρεάζονται τα αεροδρόμια
Εντοπίστηκε το όχημα του καταζητούμενου για τα έντεκα κιλά ναρκωτικά-Άφαντος παραμένει ο ίδιος
Προδικαστικές ενστάσεις στη δική Αϊκούτ-Εγείρει θέμα μη δικαιοδοσίας του Δικαστηρίου η υπεράσπιση