Εσπασε όλα τα ρεκόρ: Υπουργός για... 12 ώρες!

12 ώρες διήρκεσε η υπουργική θητεία του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος παραιτήθηκε μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από τις αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. 

Πέραν της τεράστιας δύναμης που φαίνεται πως έχουν τα social media πια, η απομάκρυνση του εν λόγω υπουργού αποτελεί το πρώτο σοβαρό πλήγμα για την Κυβέρνηση Τσίπρα, που δεν έχει συμπληρώσει ούτε 24ωρο.  

Ο κύριος Καμμένος, γνωστός για τις ακροδεξιές του θέσεις, πέραν των προσβλητικών του αναρτήσεων για τους Εβραίους, τους ομοφυλόφιλους και άλλες ομάδες της κοινωνίας, είχε αναφερθεί και στην Αριστερά, χαρακτηρίζοντάς την, την ηλίθια ανοχή της κοινωνίας. 

Τον Δεκέμβριο του 2013 σχολίαζε τον νυν πρωθυπουργό: «Ο Τσίπρας είναι χειρότερος από τον ΓΑΠ. Είναι εγκληματίας. Παρακολουθεί, γνωρίζει 3 χρόνια τι και πώς μας καταστρέφουν και πάει υποψήφιος εκει …», εννοώντας την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ευρώπης. Ανήμερα της επετείου της 11ης Σεπτεμβρίου έγραφε: «9/11 Και μην ξεχνάτε. Από τις 2.500 εβραίων που εργαζόταν στους Δίδυμους Πύργους εκείνη την ημέρα δεν πήγε κανένας τους για να εργαστεί. Σε πολλά σχόλιά του στρεφόταν κατά των ομοφυλόφιλων με σκληρές εώς χυδαίες εκφράσεις. Τον Ιούνιο του 2014 είχε εγκαλέσει την Χρυσή Αυγή  σε ένα tweet γιατί δεν παρενέβη «δυναμικά  στα ξεφτιλισμένα γκέι παρέιντ μπροστά από την Βουλή».

Ο ίδιος πάντως μίλησε για παραβίαση του λογαριασμού του πάνω από τέσσερις φορές, κάτι που δυστυχώς δεν απέτρεψε την αποπομπή του από την Κυβέρνηση, ενώ λίγες ώρες πριν, τόσο ο ίδιος ο κος Τσίπρας ζήτησε από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ την απομάκρυνση του Δ. Καμμένου, ενώ ο Πάνος Καμμένος προανήγγειλ την παραίτηση μέσω επίσης του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.  

Ηταν το δεύτερο περιστατικό μετά την ορκωμοσία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η οποία σε μια από τις κρισιμότερες στιγμές στην μεταπολιτευτική ιστορία της Ελλάδος, αναφέρθηκε στα σχέδια του κυβερνητικού επιτελείου, παρομοιάζοντας τα με τα… γεμιστά! 

"Άλλωστε τα γεμιστά είναι ελληνική επινόηση. Με το τίποτα όπως είναι τα γεμιστά χορταίνει ολόκληρη οικογένεια. Έτσι θα τα καταφέρουμε", είπε η υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου και σίγουρα μπορεί οποιοσδήποτε να ανησυχήσει από αυτές τις διαβεβαιώσεις.

Πρώτη (ή μάλλον δεύτερη) φορά Αριστερά… και τα συμπεράσματα ανήκουν στον καθέναν από εσάς…  

Δειτε Επισης

Καταδικάστηκε ο 64χρονος που βιντεοσκοπούσε 18χρονη μέσα στο τρένο-Εστίαζε στο στήθος της
Απάντηση Φον ντερ Λάιεν στην επιστολή Μητσοτάκη-Στόχος να πέσουν οι τιμές ενέργειας στην Ευρώπη
Τραγωδία στον Βόλο: Βρέθηκε νεκρός ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του
Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού έπεσε 65χρονος από έναν παλιό γείτονά του-Ο δράστης χτύπησε και το σκυλάκι του
Αιματηρό επεισόδιο στον Κεραμεικό -Ένας τραυματίας
Χτύπησε στον ύπνο της τη μητέρα του επειδή δεν του έγραφε το σπίτι
Χώρισαν και εκείνη απείλησε ότι θα στείλει «ροζ» βίντεο στην σύζυγό του
Επίθεση από τέσσερις αλλοδαπούς δέχθηκε αστυνομικός στη Ρόδο-Συνελήφθη ένας 42χρονος Αλβανός
Νεαρή τουρίστρια κατήγγειλε Τούρκο για βιασμό μέσα σε ξενοδοχείο της Αθήνας
Νεαρός στη Θεσσαλονίκη χτύπησε τη μητέρα του και απείλησε να την σφάξει