Παραιτείται από τη θέση του στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και γενετικής ο Φ.Πατσαλής

  Ο Καθηγητής Φίλιππος Πατσαλής ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θέση του Γενικού Εκτελεστικού Ιατρικού Διευθυντή κατά τη σημερινή συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου.

Ανακοίνωση του Ινστιτούτου αναφέρει ότι ο Καθ. Φίλιππος Πατσαλής εξήγησε στο Διοικητικό Συμβούλιο ότι ο λόγος της απόφασης του να αποχωρήσει από τη Διεύθυνση του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου είναι για να μπορέσει  να αφοσιωθεί στις ακαδημαϊκές και επιστημονικές του δραστηριότητες.

Οπως αναφέρεται, ο Καθ. Φίλιππος Πατσαλής θα αναλάβει πλήρη καθήκοντα στην NIPD Genetics για την περαιτέρω ανάπτυξη της έρευνας και της προώθησης ιατρικών υπηρεσιών στον τομέα της μη-επεμβατικής προγεννητικής διάγνωσης, ενώ θα συνεχίσει τις ακαδημαϊκές του δραστηριότητες με το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου χωρίς μισθό.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου Παύλος Φωτιάδης ευχαρίστησε τον Καθ. Φίλιππο Πατσαλή για την προσφορά του τα τελευταία 22 χρόνια για την εξαιρετική διεύθυνση και επιστημονική του δραστηριότητα, αλλά και ιδιαίτερα για τη συμβολή του στην ανάπτυξη του Ινστιτούτου ως ένα Κέντρο Αναφοράς για τη χώρα μας και Διεθνές Κέντρο Αριστείας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου θα ενεργοποιήσει εντός των ημερών τις διαδικασίες πλήρωσης της θέσης με διεθνή προκήρυξή.

Ο Καθ. Φίλιππος Πατσαλής θα παραμείνει στη θέση του Γενικού Εκτελεστικού Ιατρικού Διευθυντή μέχρι την πλήρωση της θέσης.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της