Αυτοί είναι βαλτοί και κάνουν ζημιά στην Ομόνοια

«Απαράδεκτη και καταδικαστέα» χαρακτηρίζει το ΑΚΕΛ, την απόφαση της ηγεσίας της “Θύρας 9” να πραγματοποιήσει εκδήλωση έξω από τα γραφεία του κόμματος, με σκοπό να ζητήσουν την αποκοπή από τον "πολιτικό ζυγό".
 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «πρόκειται για ενέργεια, που προσβάλει το ιστορικό σωματείο και τον κόσμο της Ομόνοιας».

Το ΑΚΕΛ κάνει επίσης λόγο για «επαναλαμβανόμενη, τον τελευταίο καιρό, απόπειρα της ηγεσίας της “Θύρας 9” να στοχοποιήσει και να πλήξει το ΑΚΕΛ για ζητήματα που καμία σχέση ή εμπλοκή έχει το κόμμα, δεν είναι παρά το αποτέλεσμα υποκινούμενων ενεργειών από γνωστούς κύκλους που έχουν υπόγεια, ιδιοτελή και σκοτεινά κίνητρα». Στα 90 χρόνια ζωής, δράσης και προσφοράς του ΑΚΕΛ καμία απολύτως κατάσταση που κινείται στο σκότος δεν μπόρεσε να πλήξει την Αριστερά, αναφέρει το ΑΚΕΛ και συμπληρώνει ότι «ματαιοπονούν όσοι νομίζουν ότι θα το πετύχουν τώρα».

Επιπλέον, σύμφωνα με άτομα που πρόσκεινται στο ΑΚΕΛ, «κάποιοι ‘’βαλτοί’’ προσπαθούν να διασυνδέσουν τις αποτυχίες της ομάδας με το ΑΚΕΛ και εκμεταλλευόμενοι το αίσθημα απογοήτευσης του κόσμου να προκαλέσουν πολιτικό κόστος στο κόμμα».

Το ΑΚΕΛ διερωτάται «ποιες είναι οι σκοπιμότητες ορισμένων γνωστών κύκλων και γιατί θέλουν να πλήξουν το κόμμα». Δεν είναι δυνατόν, αναφέρει η ίδια πηγή, να χρεώνουν τις αποτυχίες της Ομόνοιας στο ΑΚΕΛ και τις επιτυχίες της στον προπονητή ή στους παίκτες.

Όπως ανέφερε στον Reporter, άλλη πηγή, που πρόσκειται στο κόμμα, «τέτοιες συμπεριφορές δεν εξυπηρετούν την Ομόνοια, είναι αντι-ομονοιάτικες και κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την απογοήτευση του κόσμου για δικό τους όφελος».

Ο αντίλογος, πάντως, τονίζει την ανάγκη αποκοπής του ομφάλιου λώρου μεταξύ ΑΚΕΛ και Ομόνοιας, καθώς, όπως υποστηρίζει, αυτή η κατάσταση δεν βοηθά την ομάδα να προχωρήσει. Πρόκειται για θέση, την οποία απορρίπτει το ΑΚΕΛ, το οποίο υποστηρίζει ότι δεν εμπλέκεται στα της Ομόνοιας.
 
Διαβάστε επίσης: Προβληματισμός αλλά δύσκολα παραίτηση
 
Follow @AthanasiouTh
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της
Βροχές σε ανατολικά και βόρεια, στο «μενού» του καιρού σήμερα