ΤΖΟΚΕΡ: Στον πυρετό των 13 εκ. ευρώ!

Δεν είναι ένα, δεν είναι, δύο, ούτε καν τρία... αλλά 13 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ, τα λεφτά που θα μοιράσει ο ΟΠΑΠ στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης στο Τζόκερ.

Ένα ποσό που μόνο ίλιγγο μπορεί να προκαλέσει σε όποιο φανταστεί τον εαυτό του στη θέση του μεγάλου υπερτυχερού.

Ωστόσο να πούμε πως ο ΟΠΑΠ έχει τύχει να μοιράσει και μεγαλύτερα ποσά. Συγκεκριμένα σε κλήρωση μέσα στο 2014 δύο υπερτυχεροί μοιράστηκαν 18 εκ. ευρώ, ενώ τον Απρίλιο του 2010 τρεις τυχεροί, μοιράστηκαν έπειτα από 14 συνεχόμενα τζακ ποτ, 19,2 εκατ. Ευρώ! Επίσης το 2006 τρεις τυχεροί πήραν από σχεδόν 5 εκ. ευρώ.

Τα 13 εκ. ευρώ προέκυψαν έπειτα από 15 συνεχόμενα τζακ-ποτ αφού η τελευταία φορά που βρέθηκε τυχερός ήταν στην κλήρωση στις 15 Οκτωβρίου όπου ένα άτομο κέρδισε 5,800.000 ευρώ.

Όχι πως έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά έτσι για την ιστορία να πούμε ότι οι τελευταίες δεκαπέντε κληρώσεις που δεν ανέδειξαν νικητή, έβγαλαν τις περισσότερες φορές τα νούμερα 27 (βγήκε 4 φορές), 31 (βγήκε 4 φορές), 34 (βγήκε 4 φορές), 42 (βγήκε 4 φορές). Στο διάστημα αυτό βγήκε 3 φορές το 2 και το 12, ενώ από δύο φορές το 1 και το 4.

Σε σχέση τώρα με μονούς και ζυγούς αριθμούς στις τελευταίες 15 κληρώσεις βγήκαν συνολικά 40 φορές μονοί και 45 φορές ζυγοί.

Εξάλλου οι αριθμοί 6, 13 και 16 βγήκαν δύο φορές τζόκερ στα τελευταία 15 τζακ-ποτ σε αντίθεση με άλλους αριθμούς που βγήκαν από μόνο μία φορά.

Αν αποφασίσετε λοιπόν να παίξετε, εμείς να σας ευχηθούμε καλή τύχη. Και να θυμάστε πως τα λεφτά μπορεί να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη... όχι όμως και πιο ευτυχισμένη.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της
Βροχές σε ανατολικά και βόρεια, στο «μενού» του καιρού σήμερα