Ζευγάρι, μητέρα και αδελφός υπό κράτηση για κοκαΐνη

Διατάγματα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον τεσσάρων προσώπων που συνελήφθηκαν χθες για υπόθεση κατοχής  κοκαΐνης με σκοπό την προμήθεια.
 
Πρόκειται για 39χρονο από τη Λεμεσό, τη συμβία του 33 ετών, τη μητέρα της 33χρονης, ηλικίας 52 ετών και τον αδερφό της ηλικίας 24 ετών, όλοι από χωριό της Επαρχίας Πάφου.
 
Ο εξεταστής της υπόθεσης, Λοχίας 514 Παναγιώτης Ταμπούρα, που υπηρετεί στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέφερε στο δικαστήριο πως στην κατοχή των υπόπτων βρέθηκε ποσότητα 786 γραμμαρίων κοκαΐνης. Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν θαμμένα στον εξωτερικό χώρο του κτηρίου όπου διαμένουν οι ύποπτοι.
 
Ανακρινόμενος σχετικά, ο 39χρονος ύποπτος ομολόγησε προφορικά ότι όλα τα ανευρεθέντα ναρκωτικά και στα τρία δοχεία είναι δικά του.

Ο κ. Ταμπούρας ανέφερε πως όλα τα ανευρεθέντα θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις στο Γενικό Κρατικό Χημείο, στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής, καθώς και στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια του Αρχηγείου Αστυνομίας για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο εξεταστής της υπόθεσης είπε στο δικαστήριο πως οι εξετάσεις της αστυνομίας βρίσκονται στο αρχικό τους στάδιο και πως μέχρι στιγμής έχει ληφθεί μια κατάθεση και έχουν γίνει πέντε έρευνες οικιών, οκτώ οχημάτων και μιας μοτοσικλέτας.

Πρόσθεσε επίσης πως αναμένεται να ληφθούν άλλες 39 περίπου καταθέσεις, οι οποίες αφορούν κυρίως το στενό οικογενειακό, φιλικό και εργασιακό περιβάλλον των υπόπτων.

Επιπλέον από τους υπόπτους έχουν κατασχεθεί συνολικά 4 κινητά τηλέφωνα, στη συνέχεια θα ζητηθεί η εξασφάλιση διαταγμάτων αποκάλυψης των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, για υποβοήθηση του ανακριτικού έργου. Περαιτέρω λόγω της σοβαρότητας των αδικημάτων που διερευνώνται, αναμένεται να ζητηθεί και η άρση του τραπεζικού απορρήτου των τεσσάρων υπόπτων αφού εξασφαλιστούν τα σχετικά διατάγματα αποκάλυψης των τραπεζικών τους λογαριασμών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 
  
 
 

Δειτε Επισης

Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα