Στους -5 πέφτει απόψε ο υδράργυρος
08:43 - 31 Δεκεμβρίου 2015

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές αναμένεται να πέσει χιόνι, ενώ χιόνι ή χιονόνερο πιθανό να πέσει αργότερα και σε κάποιες πεδινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια ταραγμένη και τοπικά, στα δυτικά και βόρεια, μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 5 στα παράλια και στους πλην 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και ημιορεινά θα επικρατεί παγετός. Παγετός δυνατό να σχηματιστεί αργότερα και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά και ημιορεινά, ενώ χιόνι ή χιονόνερο πιθανό να πέσει και σε πεδινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Το Σάββατο και την Κυριακή αναμένονται περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήματα με συννεφιά, που πιθανό να δώσει μεμονωμένες βροχές ή και λίγα χιόνια σε ορεινές και το Σάββατο μέχρι και σε ημιορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο, μέχρι την Κυριακή.