Το «Christmas in Vienna» έρχεται στη Λευκωσία

O Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις “Ένα Όνειρο μια Ευχή” διοργανώνει, σε συνεργασία με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Κύπρο, φιλανθρωπικό κονσέρτο με τίτλο  «Christmas in Vienna», το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015, στις 8 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. 
 
Σε αυτό συμμετέχουν οι καταξιωμένες σοπράνο Χρύσω Μακαρίου, η οποία διαπρέπει στη Βιέννη και στην κεντρική Ευρώπη, η Αλίκη Χρυσοχού, φιναλίστ του ‘Britain’s got Talent’ με διεθνείς συμμετοχές και συνεργασίες καθώς ο διεθνούς φήμης Αυστριακός βαρύτονος Thomas Weinhappel . Οι τρεις γνωστοί καλλιτέχνες συνοδευόμενοι από την Αννίνη Τσουτή στο πιάνο και το κουαρτέτο εγχόρδων Concordia String Quartet, θα μας μεταφέρουν στη μαγευτική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της Βιέννης παραμονές Χριστουγέννων!
 
Το κονσέρτο τελεί υπό την αιγίδα της Kυρίας Άντρης Αναστασιάδη, συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας.
 
Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή».
 
Οι καλλιτέχνες
 

Thomas Weinhappel
 

 O διεθνούς φήμης αυστριακός βαρύτονος Thomas Weinhappel θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του στην Αυστρία. Εμφανίζεται πολύ συχνά σε διεθνείς παραγωγές, όπως στο Φεστιβάλ Όπερας της St. Margareten, με την Κρατική Όπερα της Βιέννης, την Κρατική Όπερα της Βαυαρίας, στη Λουκέρνη KKL, Μαδρίτη, Παρίσι, Βερσαλλίες, στην Οστράβα με την Εθνική Όπερα, το Stadttheater Bern, St. Gallen, Κλάγκενφουρτ, Baden, το Κρατικό Θέατρο Bregenz , Neue Oper Wien, Vienna Burgtheater, Τολέδο, Σαραγόσα (Ισπανία). Στην επόμενη σεζόν θα εμφανίζεται ως Άμλετ (Άμλετ), Don Giovanni (Don Giovanni), Guglielmo (Cosi fan tutte), Papageno (Die Zauberflöte), Conte Almaviva (Le Nozze diFigaro), ο πατέρας (Pollici).
 
Χρύσω Μακαρίου
 
 
Η καταξιωμένη Κύπρια σοπράνο Χρύσω Μακαρίου αιχμαλωτίζει τον Φεβρουάριο 2014 το βιεννέζικο κοινό με την εμφάνισή της στα ανάκτορα της Βιέννης κατά τη διάρκεια του Χορού του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας. Το 2015 επιστρέφει στα ανάκτορα της Βιέννης στο μεγαλύτερο Βιεννέζικο Χορό (ΔΟΑΕ 2015) όπου ερμηνεύει το "Wiener Blut" μπροστά από 5000 άτομα. Ακολουθούν διεθνείς συνεργασίες όπως με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Χονγκ Κονγκ σε διεθνή περιοδεία, την Orpheus Kammerorchester Wien, το Konzerthaus του Μονάχου.
 
Αλίκη Χρυσοχού
 
 
Η διεθνούς φήμης σοπράνο Αλίκη Χρυσοχού εμφανίστηκε στη παγκόσμια μουσική σκηνή το 2013, μετά την μεγάλη της επιτυχία της στο 7ον κατα σειρά Britains Got a Talent. Έχει τιμηθεί με τον τίτλο «Παγκόσμια Επίτιμη Πρέσβυρα» της World Encephalitis Society και το 2014 ήταν υποψήφια "Γυναίκα της χρονιάς" για τα βραβεία του περιοδικού Madame Figaro Κύπρου. Η Αλίκη έχει εμφανιστεί σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, Καναδά, Μεξικό , Κανάριους Νησους, Ελλάδα, Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το 2015 βρίσκει την Αλίκη αρκετά απασχολημένη με εμφανίσεις ανα τω παγκόσμιω αλλά και το σημαντικότερο με την ηχογράφηση του πρώτου της άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουαρίο του 2016.


Τιμή εισόδου: 15 ευρώ
 
Εισιτήρια από Soldout  (
www.soldoutticketbox.com/christmasinvienna)

 
Πληροφορίες: 97880767
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»