Συμπληρώνονται οι έρευνες για το τριπλό φονικό

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στην επικαιρότητα σχετικά με το φρικτό τριπλό φονικό που διεπράχθη την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στο κέντρο της Λεμεσού.
 
Οι έρευνες και οι ανακρίσεις της Αστυνομίας επικεντρώνονται σε άτομα του στενού περιβάλλοντος τόσο του φερόμενου δράστη Χρίστου Θωμά όσο και των θυμάτων, Κωνσταντίνου και Παράσχου Ντορζή και Αιμίλιου Μιλτιάδους. Ενώ ο πατέρας των δύο αδελφών έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία, η τραγική μητέρα δεν έχει βρει ακόμη το κουράγιο και τη δύναμη να καταθέσει. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική κι ο πατέρας του φερόμενου δράστη. Η πορεία της υγείας του, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν οι αστυνομικοί εξεταστές της υπόθεσης από τους θεράποντες γιατρούς του, εξελίσσεται ικανοποιητικά γι’ αυτό μετά την πάροδο κάποιων ημερών θα είναι στην διάθεση της αστυνομίας. Ο 31χρονος ύποπτος του τριπλού φονικού, κρατείται σε χώρο που δεν αποκαλύπτεται για ευνόητους λόγους. Οι αστυνομικοί εξεταστές που τον επισκέπτονται, μας ανέφεραν πως δείχνει μεταμελημένος και συνεχίζει να δηλώνει πως δεν αντιλαμβάνεται πως μπορεί να διέπραξε ένα τέτοιο έγκλημα. Ενώπιον Δικαστηρίου θα οδηγηθεί εκ νέου από την Αστυνομία μεθαύριο Σάββατο που λήγει το διάταγμα της προσωρινής 8ήμερης κράτησής του. Όπως έχουμε πληροφορηθεί η Αστυνομία θα ζητήσει από το Δικαστήριο την ανανέωση της κράτησής του 31χρονου για άλλες 8 ημέρες, προς συμπλήρωση του κύκλου των εξετάσεων της υπόθεσης. Στο μεταξύ σήμερα θα καταχωριστούν τα κατηγορητήρια στο Δικαστήριο Λεμεσό των δύο ατόμων, για συνέργεια και βοήθεια στον 31χρονο, ενώ καταζητείτο από την Αστυνομία ως ύποπτος διάπραξης του τριπλού φονικού. 

Δεν «έδειξαν» οι εξετάσεις το φονικό μαχαίρι

Οι έρευνες για συμπλήρωση του φακέλου της υπόθεσης συνεχίζονται επισταμένα, αφού αναζητούνται ακόμα τεκμήρια, αλλά και τα  αποτελέσματα από τις επιστημονικές εξετάσεις επί τεκμηρίων που εντοπίστηκαν στη σκηνή του εγκλήματος. Αναφορικά με το ύποπτο κουζινομάχαιρο που εντοπίστηκε στον νεροχύτη του εστιατορίου του πατέρα του φερόμενου δράστη, τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων δεν ήταν διαφωτιστικά. Τα ίχνη αίματος που βρέθηκαν στην λεπίδα, δεν ταυτοποιήθηκαν με το αίμα κάποιων των θυμάτων, χωρίς βέβαια αυτό να αποκλείει ότι το συγκεκριμένο όργανο είναι το φονικό. Εικάζεται πως μπορεί να έγινε επικάλυψη με το αίμα από κρέας που κόπηκε στην κουζίνα. Ο 31χρονος είχε ομολογήσει στην κατάθεσή του πως πέταξε το κουζινομάχαιρο σε σημείο του δρόμου, μετά την διάπραξη της τελευταίας δολοφονίας, όμως παρά τις έρευνες στον χώρο που υποδείχτηκε μαχαίρι δεν ανεβρέθηκε.   
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της