Φλέρταρε με τον θάνατο μέχρι το τέλος

Πάνω σε ένα άκρως επικίνδυνο σχοινί, το οποίο έσπασε παρασύροντας τον στον θάνατο, ακροβατούσε όπως όλα δείχνουν τα τελευταία χρόνια ο Τάσος Γεωργίου, που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Λευκωσία. 
 
Αν και μόλις 23 χρονών, φαίνεται να είχε για τα καλά μπλεκτεί στα σκοτεινά μονοπάτια της νύκτας και των φατριών, γεγονός που του στοίχισε και την ζωή. 
 
Κάποιος ή κάποιοι του έστησαν καρτέρι θανάτου ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας έξω από πολυκατοικία στην οποία διέμενε φίλος του τον οποίο το θύμα πήγε να επισκεφθεί και δεν σταμάτησαν να τον πυροβολούν, άδειασαν μια ολόκληρη γεμιστήρα, μέχρι να βεβαιωθούν ότι είχε σταματήσει να αναπνέει.
 
Ο Τάσος εγκατέλειψε το σχολείο, φοίτησε μόνο μέχρι την Δευτέρα Γυμνασίου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του reporter.com.cy είχε εμφανίσει παραβατική συμπεριφορά, αφού έμπλεκε συχνά καυγάδες, λόγω και του οξύθυμου χαρακτήρα του. Ασχολήθηκε με πολεμικές τέχνες, λάτρευε το ποδόσφαιρο,  και έδειχνε να έχει ταλέντο σε αυτό. Η τάση του όμως να ξεχωρίζει τον έφερε σε λάθος μονοπάτια. Τα επικίνδυνα παιχνίδια με τις κροτίδες ήταν ακόμα μια συνήθεια για την οποία μπορούσε να καυχηθεί. Απασχόλησε από μικρός την αστυνομία με την συμπεριφορά του, αποκορύφωμα της οποίας ήταν καυγάς ο οποίος κατέληξε στο να τραυματίσει με μαχαίρι άλλο νεαρό για τα ξύλα της λαμπριατζιάς στο Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως.
Ο Γεωργίου σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην κατοχή της η αστυνομία είχε ανάμειξη με φατρίες του υποκόσμου. Εξετάζεται ακόμα, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία και το ενδεχόμενο η δολοφονία του να έχει σχέση με την πρόσφατη απόφασή του να αλλάξει φατρία.
 

Στις αναρτήσεις του «Τρέλλα» στο Facebook διακρίνει κανείς ένα φλερτ με τον κίνδυνο και τον θάνατο:

Η τελευταία του ανάρτηση στις 7 Δεκεμβρίου ήταν: «Τους αρέσει να σκοτώνουν τον χρόνο τους περιμένοντας το χρόνο να τους σκοτώσει». Παλιότερα είχε γράψει σε μαύρο φόντο «Τα πάντα έχουν και ένα τέλος» ενώ θα δει κανείς αρκετές φωτογραφίες από πιστόλια. Μερικές από αυτές και οι πιο κάτω...
 
 
 
 
 
 
Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να συνδέεται η δολοφονία του Γεωργίου με έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο 37χρονου ιδιωτικού φρουρού ασφαλείας στη Λακατάμεια το ίδιο βράδυ. 

 
 

Δειτε Επισης

Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της
Βροχές σε ανατολικά και βόρεια, στο «μενού» του καιρού σήμερα
Στις 25/9 ξεκινά ο διάλογος ΥΠΑΝ – αρμοδίων φορέων για καταλόγους
Για αποζημιώσεις ε/κ περιουσιών και ενέργεια μίλησε στον παράνομο Bayrak ο Ουστέλ