Πυρκαγιά σε σπίτι λόγω ελαττωματικής καπνοδόχου

Ελαττωματική καπνοδόχος προκάλεσε φωτιά σε οικία στη Λακατάμεια.

Σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρεται ότι στις 20.57 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε ιδιωτική οικία . Ανταποκρίθηκαν 3 Πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Λακατάμειας   και η ώρα 22.00 τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην ξύλινη στέγη της διώροφης κατοικίας.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αναπνευστικές συσκευές, αυλοί τυλικτήρα και  έγινε αποδόμηση της οροφής. Η πυρκαγιά η οποία προκάλεσε ζημιές πέραν των πέντε χιλιάδων ευρώ, οφείλεται στην ελαττωματική κατασκευή/λειτουργία της καπνοδόχου του τζακιού της οικίας.
 
Εξάλλου η ώρα 04.16 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε φάρμα στο Λιοπέτρι στην περιοχή Αμμοχώστου. Ανταποκρίθηκαν 3 Πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Αμμοχώστου και η ώρα 08.30 σήμερα  τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε 50 περίπου μπάλες σανού που βρίσκονταν σε ανοικτό χώρο φάρμας αιγοπροβάτων. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Συνολικά από τις έξι χθες το πρωί έως και τις έξι σήμερα η ΠΥ ανταποκρίθηκε σε 30 κλήσεις για βοήθεια,20 πυρκαγιές, 8 ειδικές εξυπηρετήσεις και μία ψευδή κλήση.  
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ  

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι χρυσοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν 6,4 εκ. ευρώ
Εγκαινιάστηκε στην Αθήνα η έκθεση «ELLES: Μυθολογικές Μορφές του Χθες, Δημιουργοί του Σήμερα»
ΠτΔ: Η Πολιτεία συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας
Αναμένει μελέτη των Δημοσίων Έργων για να προκηρύξει διαγωνισμό για το δρόμο Πόλης-Πάφου ο Βαφεάδης
Καλοκαιρινός ο καιρός, στους 34 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία-Αλλάζει τις επόμενες ημέρες το σκηνικό
«Αυξάνονται τα περιστατικά παιδιών που χρήζουν βοήθειας, δύο οι παράγοντες... Οι περιπτώσεις ιδιαίτερες»
Παραθέτει τις δράσεις του για το υδατικό το ΤΑΥ-Κάθε χρόνο και χειρότερα οι εισροές στα φράγματα
Χτίζουν «κοινωνικές κατοικίες» σε γη ελληνοκυπρίων οι Τούρκοι-Στις 28 Μαρτίου αρχίζουν οι εργασίες
Η Πράσινη Φορολογία βάζει στον κάλαθο το πληρώνω όσο πετώ-«Μας ζήτησαν ξανά, αλλά δεν τα έκαναν σωστά»
Οι αντιδράσεις οδήγησαν το «Ράλι Αφροδίτη» εκτός του Δάσους Πάφου-Επενέβη η Παναγιώτου