Μ. Αργυρού : «Δεν υποψιάζομαι κανένα»

Απορημένος με τα κίνητρα των δραστών που τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητό του, ξημερώματα Τετάρτης, δήλωσε στον «Ρεπόρτερ» ο συντονιστής της Θύρας, 9 Μάριος Αργυρού.
«Δεν ξέρω τίποτα. Αυτή τη στιγμή διερευνά την υπόθεση η Αστυνομία και βρίσκονται στο σπίτι μου πυροσβεστικά οχήματα», ανέφερε ο κ. Αργυρού.
 
Ερωτηθείς κατά πόσο ενδέχεται το συμβάν να σχετίζεται με ποδοσφαιρικά ζητήματα ελέω της θέσης του ως συντονιστή των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας, ο Μάριος Αργυρού ξεκαθάρισε στον «Ρεπόρτερ» ότι δεν είχε οποιαδήποτε διαφορά με κανέναν:«Δεν έγινε οτιδήποτε και δεν έχω κάποια διαφορά με κανέναν, είτε με οπαδούς της Ομόνοιας είτε άλλης ομάδας. Πραγματικά δεν ξέρω»
 
Η έκρηξη στο αυτοκίνητο του συντονιστή της Θύρας 9, σημειώθηκε γύρω στις 3.20 τα ξημερώματα ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο σε καλυμμένο χώρο στην οικία του ιδιοκτήτη στη Λευκωσία.
 
Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη. Η σκηνή φρουρείται για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα εάν η βόμβα σχετίζεται με την ποδοσφαιρική δράση του Mάριου Αργυρού ή όχι. Ο ίδιος πάντως δηλώνει ότι δεν έχει διαφορές με κανένα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ταξιδεύει για Γενεύη ο Τατάρ με το αφήγημα για δύο κράτη στη βαλίτσα-«Το τεφτέρι της ομοσπονδίας έκλεισε»
Παραμένει πάνω από τους 30 βαθμούς ο υδράργυρος-Επιστρέφει το κρύο από την Τρίτη
Μάχη για τη ζωή δίνει 23χρονος μοτοσικλετιστής-Συγκρούστηκε με όχημα και υπέστη αιμορραγία στο κεφάλι
Βομβαρδίζει τον Λίβανο το Ισραήλ-Υποστηρίζει πως ανταποδίδει τα πυρά
Αποδίδoυν τη ληστεία του 64χρονου σε εκφοβισμό του για κακοποίηση ανήλικης οι επιστολές ΥΚΕ στην Επίτροπο Παιδιού
Η σύγκρουση εξουσιών στην παιδεία, η κρίση που δεν εκτονώνεται και στη μέση τα σχολεία
Στο εδώλιο της Βουλής οι θεσμοί-Κρίνεται η στάση τους απέναντι στις καταδικαστικές αποφάσεις του ΕΔΑΔ
Αρνητικό πρόσημο σε αλλαγές για οικογενειακό δίκαιο οι διαζευγμένοι πατέρες-Ζητούν εξ ημισείας επιμέλεια
Εξετάζονται διάφορα σενάρια για να αποφευχθούν οι αποκοπές νερού-«Δεν πήραμε έγκαιρα μέτρα»
Η ώρα της Γενεύης-Τριμερές δείπνο και διπλό Εθνικό Συμβούλιο στο πρόγραμμα της πρώτης μέρας