Επίσημη επίσκεψη Υπουργού Εξωτερικών του Λουξεμβούργου στην Κύπρο

Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη θα γίνει την Τρίτη το πρωί ο Υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Ζαν Άσελμπορν, οποίος φτάνει τα ξημερώματα στο νησί για διήμερη επίσημη επίσκεψη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του μετά από την συνάντησή του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ο Λουξεμβούργιος Υπουργός θα συναντηθεί με την Ειδική Αντιπρόσωπο το ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Λίζα Μπάτενχαιμ, ενώ θα ακολουθήσει κατ` ιδίαν συνάντησή του με τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη και διευρυμένες συνομιλίες.

Μετά από κοινή συνέντευξη Τύπου, ο κ. Κασουλίδης θα παραθέσει γεύμα εργασίας στον ομόλογό του.

Την Τετάρτη, ο κ. Άσελμπορν αναμένεται να επισκεφθεί το Λήδρα Πάλας.

ΚΥΠΕ  
 
 

Δειτε Επισης

Μίλησε σαν πολιτικός, έριξε νερό στον μύλο της πολιτικής αντιπαράθεσης ο Αγγελίδης
Επισήμανε την αρτιότητα του ΚΣΕΔ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης-«Αποτελεί κέντρο αριστείας στην περιοχή»
Ανησυχία Ερτουγρούλογλου για ένταξη ΚΔ στη ζώνη Σένγκεν
Κατηγόρησε τον Σάββα Αγγελίδη ότι έριξε λάδι στη φωτιά η ΕΔΕΚ-«Οι θεσμοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την έπαρση»
Τη διάνοιξη διόδου Πυροΐου συζήτησε με Ολγκίν ο Δήμαρχος Αθηένου-Της παρέδωσε επιστολή για την κατάσταση στη περιοχή
Αισιόδοξο το μήνυμα της ExxonMobil για το Πήγασος 1-«Άρχισε να μαζεύεται ποσότητα εμπορεύσιμη»
Μάρτιο 2026 θα δοθεί το χρονοδιάγραμμα για ολοκλήρωση Βασιλικού-Μέχρι τον Οκτώβριο η πιστοποίηση «Προμηθέα»
Πυροδότησε το κλίμα ο Αγγελίδης, νέα ριπή από κόμματα που εμμένουν σε παραίτηση-«Απειλή για τη δικαιοσύνη είναι ο ίδιος»
Μαίνεται η κόντρα Αννίτας και Οδυσσέα με φόντο το χαστούκι του ΕΔΑΔ-«Επανέφερε την προσέγγιση ''το κόμμα τζαι τα μάθκια σας''»
Απαντά σε Άλμα και Οδυσσέα ο ΔΗΣΥ-«Θυμίζει γιατί κρίθηκε ακατάλληλος να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον»