Δεκάδες κούτες με λαθραία τσιγάρα εντόπισε η Αστυνομία

Υπόθεση κατοχής αδασμολόγητων ειδών εξετάζει το Τελωνείο. Σε έρευνα κατοικίας στη συνοικία του Μουτάλλου στην οποία διαμένει  45χρονος από την Συρία με την Ευρωπαία σύζυγο του, μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου, εντοπίστηκαν 88,5 κούτες τσιγάρα για τα οποία όπως διαφάνηκε δεν είχε καταβληθεί δασμός.
 
Στην επιχείρηση στην οποία έλαβαν μέρος μέλη του τμήματος τελωνείων και μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, εντοπίστηκαν και 1050 γραμμάρια καπνού για τα οποία επίσης δεν είχε καταβληθεί δασμός. Τα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν. 
 
Ο 45χρονος συνελήφθηκε και παραδέχτηκε ότι είναι δικά του. Αφού κατέβαλε το ποσό των 5,5 χιλιάδων ευρώ αφέθηκε ελεύθερος.
 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τη μετάβαση Γκουτέρες στη Γενεύη ο Ντουζαρίκ-«Η συνάντηση θα δώσει ευκαιρία για ουσιαστικές συζητήσεις»
Μυστήριο γύρω από τη ρίψη πυροβολισμών σε γυμναστήριο-Από κατάθεση ο ιδιοκτήτης που δεν προέβη σε καταγγελία
Σπάει το φράγμα των 30 βαθμών ο υδράργυρος-Νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή
Πυραυλική επίθεση στην Ουκρανία-Ένας νεκρός και δώδεκα τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την ασύλληπτη τραγωδία στη Λευκωσία-Διενεργείται η νεκροτομή στο εννιάμηνο βρέφος
Δριμεία επίθεση Στάρμερ σε Πούτιν-«Δεν είναι σοβαρός όταν μιλά για ειρήνη, προσπαθεί να κωλυσιεργήσει»
Ρωσικά αεροσκάφη εισήλθαν στη ζώνη αναγνώρισης αεροπορικής άμυνας της Νότιας Κορέας
Εκ των εγκεφάλων ο καταζητούμενος για κύκλωμα μαστροπείας-Δρούσε ως μεταφορέας ο συλληφθέντας
Αρκετά τα προϊόντα που εισάγονται και βαφτίζονται ως Κυπριακά ή Ελληνικά-Ανησυχία για όξυνση του φαινομένου
Νέο μπάχαλο με το σύστημα φωτοεπισήμανσης-Προς αναπομπή ο Νόμος για το τελεσίγραφο για χρονοδιακόπτες