Και τα αεροδρόμια θα στολιστούν...

Πέραν των 20 τοπικών εταιρειών έχουν φέτος αναλάβει τη  Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου, αναδεικνύοντας διαφορετικές ιδέες και θεματικές ενότητες, που χαρίζουν μια μοναδική, διαφορετική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
 
Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Hermes μαζί με τις εταιρείες CTC-ARI και Cyprus Airports F&B, διοργανώνουν φιλανθρωπικά παζαράκια για στήριξη του Ερυθρού Σταυρού, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου (10:00πμ - 05:00μμ) και Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου (09:00πμ - 05:00μμ) στο Αεροδρόμιο Λάρνακας και την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου (11-00πμ - 06:00μμ) στο Αεροδρόμιο Πάφου».
 
Οι εορταστικές εκδηλώσεις στα δύο αεροδρόμια, προστίθεται «περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων, όπως ζωντανή μουσική με πιάνο, σαξόφωνο και βιολί καθώς επίσης  και ερμηνείες από σοπράνο και χορωδίες, λαχταριστές λιχουδιές και γλυκά αλλά και πλούσιους διαγωνισμούς».
 
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «στόχος των εκδηλώσεων είναι να δώσουν την ευκαιρία στο κόσμο να ζήσει τη μαγεία των Χριστουγέννων, είτε πρόκειται για μια ολιγόωρη επίσκεψη και ένα καφέ στο αεροδρόμιο, είτε πρόκειται για ταξίδι. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα των Χριστουγέννων στα δύο αεροδρόμια, είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο των αεροδρομίων www.hermesairports.com αλλά και στους συνδέσμους:
 
Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων Αεροδρομίου Λάρνακας και
Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Αεροδρομίου Πάφου .
 
Σημειώνεται ότι «στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εορτών, όσοι επισκέπτονται το αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, θα τους παραχωρείται δωρεάν στάθμευση με αγορές από τα καφεστιατόρια DinnerOnAir, Segafredo και Flocafe του Αεροδρομίου Λάρνακας, και του Costa Coffee του Αεροδρομίου Πάφου».
 
Όσοι μάλιστα το επιθυμούν, συνεχίζει το δελτίο Τύπου «μπορούν να συμμετάσχουν στο Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό του αεροδρομίου Λάρνακας, βγάζοντας selfies με το λευκό Χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται στο χώρο των καταστημάτων και ανεβάζοντας τις φωτογραφίες τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και στο @Cyprusaeropolis».
 
Η Hermes, καταλήγει «επιθυμεί να εκφράσει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της προς όλες τις εταιρείες που συμμετείχαν φέτος στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση των αεροδρομίων».  

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»