Δυστύχημα με το καλημέρα στο δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού

Κλειστή παρέμεινε για κάτι λιγότερο από μια ώρα το πρωί μια λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο ύψος της Αλάμπρας, μετά από τροχαίο ατύχημα, ενώ η κίνηση έχει πλέον αποκατασταθεί.
 
Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, μια κοπέλα οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημά της μετά από τροχαίο, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της.
 
Από την πλευρά του, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Λεωνίδας Λεωνίδου είπε ότι για τον απεγκλωβισμό ανταποκρίθηκε η ομάδα διάσωσης από την ΕΜΑΚ στην Κοφίνου.
 
Έγινε χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων και απελευθερώθηκε η οδηγός, η οποία παραλείφθηκε στη συνέχεια από ασθενοφόρο του Υπουργείου Υγείας και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.
 
Η λωρίδα παρέμεινε κλειστή για κάτι λιγότερο από μια ώρα, ενώ πλέον έχει ανοίξει και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.
 
 

Δειτε Επισης

Ανοικτά του Παραλιμνίου σημειώθηκε η σεισμική δόνηση-Αισθητή σε διάφορες περιοχές της Κύπρου
Ανακοίνωση της Hermes Airport για όσους θα ταξιδέψουν-«Το κοινό να προσέρχεται τουλάχιστον τρεις ώρες πριν την πτήση»
Πετρελαιοφόρα εκτρέπονται από τα Στενά του Ορμούζ–Τι ζητά το Ιράν από τον Πούτιν και τι συζήτησαν οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ
Δίωρη απροειδοποίητη απεργία πραγματοποίησαν οι οδηγοί λεωφορείων στη Λάρνακα
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Χίος–Αλλεπάλληλα 112, σχεδόν 200 πυροσβέστες στη μάχη με τις φλόγες
Σεισμική δόνηση στην Κύπρο-Έγινε αισθητή στη Λάρνακα
Ώρες αγωνίας για 16χρονη που απουσιάζει από την οικία της στην Πάφο
Η απόφαση των ΗΠΑ να συμμετέχουν στις επιθέσεις ανέβασαν τις τιμές του πετρελαίου
Μονή Σινά και επίθεση σε εκκλησία στη Δαμασκό στο επίκεντρο της Συνόδου-Τρεις ανακοινώσεις, ούτε λέξη για Τυχικό
Τροχαίο ατύχημα στον περιμετρικό δρόμο Τσερίου-Όχημα αναποδογυρίστηκε