Ο Ομπάμα τρώει αποφάγια ακρκούδας (vid)

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο πρόεδρος Ομπάμα είχε μεταβεί στην Αλάσκα για να μιλήσει με τους ανθρώπους της πολιτείας των ΗΠΑ.

Στα πλαίσια της επίσκεψης του είχε λάβει μέρος σε ένα επεισόδιο του "Running Wild with Bear Grylls" το οποίο προβάλλεται σήμερα από το δίκτυο NBC.

Ο παρουσιαστής και πρώην καταδρομέας των βρετανικών ειδικών δυνάμεων, Bear Grylls, έχει καλέσει κατά καιρούς και άλλες διασημότητες που έδωσαν το δικό τους "αγώνα επιβίωσης" μπροστά στον φακό. Για πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα του, έχει σαν καλεσμένο, έναν πρόεδρο των ΗΠΑ.

Όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, ο Ομπάμα συμμετείχε σε ένα διήμερο επιβίωσης στην άγρια φύση, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για την κλιματική αλλαγή.

Στο νέο επεισόδιο λοιπόν βλέπουμε τον Αμερικανό πρόεδρο να καλείται να φάει ό,τι έχει αφήσει πίσω της μια αρκούδα από έναν σολομό. Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, λόγω του ότι στην Αλάσκα υπάρχει αρκετή τροφή για τις αρκούδες, εκείνες επιλέγουν να τρώνε από το ψάρι τα μέρη που έχουν υψηλή θρεπτική αξία όπως τα εντόσθια και το κεφάλι και αφήνουν το υπόλοιπο σώμα.

Ο πρόεδρος Ομπάμα αναφέρει πως βρίσκει πολύ νόστιμο το μέρος του ψαριού που δοκιμάζει. Θα ήθελε όμως, όπως αναφέρει, να είχε μαζί του και ένα συνοδευτικό κράκερ.  Ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο παρουσιαστής της σειράς έβρισκαν μάλιστα νερό μόνο από φυσικές πηγές για τις 48 ώρες που ήταν μαζί.

Στα περισσότερα σχόλια που συνόδευαν το τρέιλερ της εκπομπής, οι Αμερικάνοι πολίτες εκφράζουν τη χαρά τους που ο πρόεδρός τους είναι αρκετά "ακομπλεξάριστος" για να κάνει κάτι τέτοιο.

Πηγή: News247.gr 

Δειτε Επισης

Το Ισραήλ κατηγορεί το Ιράν για το σαμποτάζ στους σιδηροδρόμους στη Γαλλία
CrowdStrike: Το 97% των συστημάτων που επηρεάστηκαν από το σφάλμα έχουν επανέλθει
Μετά τον Ελ Τσάπο, ο Ελ Μάγιο-Παρά τις μεταμφιέσεις και τις πλαστικές, ο πανίσχυρος βαρόνος ναρκωτικών συνελήφθη
Κεραυνοί Ερντογάν κατά Νετανιάχου-«Ντροπή σε όσους χειροκροτούν τον Χίτλερ της εποχής μας στο Κογκρέσο»
Βρέθηκαν εμπρηστικοί μηχανισμοί στο σιδηροδρομικό δίκτυο στη Γαλλία-«Εγκληματική ενέργεια» (pics)
Παρέλυσε το Παρίσι από το σαμποτάζ στους σιδηροδρόμους-Χάος στους σταθμούς πριν την έναρξη των Ολυμπιακών
Απειλή για βόμβα στον σιδηροδρομικό σταθμό Gare Du Nord του Παρισιού
Απέσυρε το Ηνωμένο Βασίλειο την ένσταση κατά του διεθνούς εντάλματος σύλληψης του Νετανιάχου
Πώς το Παρίσι καθάρισε τον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες-Προκαλεί ίλιγγο το ποσό που ξόδεψαν
Εκκενώθηκε αεροδρόμιο στα σύνορα Ελβετίας-Γαλλίας για λόγους ασφαλείας