Δωρεάν οι Δημοτικοί Χώροι Στάθμευσης Λευκωσίας για 19, 20, 24 και 25 Δεκεμβρίου

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και στο πλαίσιο της διαρκούς στήριξης του στις εμπορικές δραστηριότητες της πόλης, όλοι οι Δημοτικοί Χώροι Στάθμευσης και τα παρκόμετρα στους δημοσίους δρόμους θα είναι δωρεάν για στάθμευση το Σάββατο στις 19 και Κυριακή 20 Δεκεμβρίου καθώς και την Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι χώροι στάθμευσης και τα παρκόμετρα θα είναι δωρεάν από τις 7:00 το πρωί του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου μέχρι τις 7:00 το πρωί της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου και από τις 7:00 το πρωί της Πέμπτης 24 Δεκεμβρίου μέχρι τις 7:00 το πρωί του Σαββάτου 26 Δεκεμβρίου 2015.

Καλούνται οι πολίτες που θα επωφεληθούν του μέτρου αυτού, όπως μη καταλαμβάνουν τις θέσεις καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας και σταθμεύουν με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι δημότες.

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 20 συλλήψεις για τη φονική φωτιά στα Σκόπια-«Όλοι άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο»
Χτίζονται γέφυρες συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
Πυρκαγιά σε βιοτεχνία στη Λεμεσό-Κάηκαν σωροί από παλέτα, προστατεύτηκε εργοστάσιο
Στις φλόγες οικία στην επαρχία Λευκωσίας-Ζημιές και σε αποθήκη
Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή οχήματος στη Λευκωσία-Εντοπίστηκαν από κινητά μέχρι πορτοφόλια και ταυτότητες
Πλατφόρμα που μετέφερε όχημα έπεσε σε γκρεμό οκτώ μέτρων-Στήθηκε επιχείρηση για διάσωση 35χρονου
Προανήγγειλε επαφές με Πούτιν για την Ουκρανία Τράμπ-Θα συνομιλήσουν την Τρίτη
Το παρασκήνιο της παραίτησης του υφυπουργού Καινοτομίας στην Ελλάδα-Η υπόθεση «Απόλλων» που έφερε εξελίξεις
Νεαρός έτρεχε με 121 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο-Δεν κατείχε άδεια οδήγησης
Έκαψαν όχημα 47χρονου στην Έμπα-Ψάχνουν στοιχεία για εντοπισμό των δραστών οι Αρχές