Την έσπρωξα αλλά όταν έφυγα ήταν ζωντανή

Υπόθεση ανθρωποκτονίας εξετάζει η Αστυνομία σχετικά με το θάνατο της 46χρονης από τη Ρουμανία σε οίκο ευγηρίας στη Λευκωσία. Νέα στοιχεία οδήγησαν τους ανακριτές της υπόθεσης στη σύλληψη του 45χρονου εν διαστάσει συζύγου της γυναίκας, επίσης από τη Ρουμανία. Το πρωί ο πρώην σύζυγος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης 8 ημερών.
 
Σύμφωνα με όσα είπε στο δικαστήριο ο εξεταστής της υπόθεσης, από την πρώτη στιγμή δημιουργήθηκαν υπόνοιες ότι πιθανόν πριν τον θάνατό της η 46χρονη να είχε παλέψει με κάποιο άτομο, καθώς υπήρχαν τεκμήρια που οδηγούσαν σε αυτό το συμπέρασμα. Στην σκηνή υπήρχαν ίχνη αίματος, ενώ σε άλλο σημείο πιο μακριά βρέθηκαν τα σκουλαρίκια του θύματος και μια πλεξούδα μαλλιών που συνήθως έφερε μαζί της.
 
Κατά τη νενομισμένη νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από έμφραγμα του μυοκαρδίου, ωστόσο στην περιοχή του στόματος εντοπίστηκε κάκωση. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο θάνατος της 46χρονης εμπίπτει στο χρονικό πλαίσιο της τελευταίας ώρας που η άτυχη γυναίκα θεάθηκε ζωντανή δηλαδή γύρω στις 10 το βράδυ της Τρίτης. Κατά τη διάρκεια των ερευνών της Αστυνομίας, λήφθηκαν γραπτές μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες ο εν διαστάσει σύζυγός της είχε μεταβεί δύο φορές εκείνο το βράδυ στον χώρο εργασίας του θύματος. Η Αστυνομία τελικά εντόπισε τον 45χρονο ύποπτο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε και το κινητό τηλέφωνο της άτυχης Ρουμάνας. Όπως ισχυρίστηκε, μετέβη στο γηροκομείο με σκοπό να πείσει την 46χρονη να τα ξαναβρούν.
 
Είπε ότι η εν διαστάσει σύζυγός του τού έδειξε αριθμό τηλεφώνου λέγοντάς του ότι ανήκει σε πρόσωπο με το οποίο διατηρεί σχέσεις. Ο ύποπτος παραδέχθηκε ότι εκείνη τη στιγμή την έπιασε με το δεξί του χέρι από το στόμα και την έσπρωξε προς τα πίσω. Η γυναίκα έπεσε ανάσκελα στο πάτωμα, αλλά όπως ισχυρίστηκε ο ύποπτος, όπως εκείνη ήταν πεσμένη του ζήτησε να φύγει πράγμα που όπως είπε έκανε. 
 
 
 

Δειτε Επισης

Πρώτη Κυρία: Στόχος η θεσμοθέτηση του Φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»
Θλίψη ΠτΔ για το θάνατο του Χ. Μυλωνά. «Διέπρεψε στους τομείς των επιχειρήσεων»
Λύπη για καθυστέρηση ανέγερσης ειδικού σχολείου «Απ. Λουκάς» εκφράζει η ΠΟΕΔ
Με μεγάλη προσέλευση επισκεπτών ξεκίνησε το Φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»
Περιοδεία ΠτΔ σε όλες τις επαρχίες-«Να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να έχουμε περισσότερο κόσμο στην ύπαιθρό»
Εκδήλωση διαμαρτυρίας από ιδιοκτήτες ελλιμενισμένων σκαφών στη Μαρίνα Λάρνακας
Συστήνεται η διυπουργική επιτροπή για τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού-Οι βασικές αλλαγές που δρομολογούνται
Οι ιδιωτικές σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ζητούν απομάκρυνση από την Επιτροπή Παιδείας του Χρ. Σαββίδη
Συνάντηση Δήμου Ακάμα-φορέων για το πολεοδομικό έργο στους Τάφους των Βασιλέων και Κόλπων των Κοραλλίων
Απεβίωσε ο Χαράλαμπος Μυλωνάς-Χαρακτηρίστηκε ως ο πρωτεργάτης της Κυπριακής Ναυτιλίας