Κίτρινος συναγερμός για τον καιρό – Βροχές και χιόνια στο Τρόοδος

Για έντονα καιρικά φαινόμενα με δυνητικούς κινδύνους προειδοποιεί η Μετεωρολογική Υπηρεσία, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση για «κίτρινη προειδοποίηση».
Η προειδοποίηση ισχύει από σήμερα μέχρι και αύριο το πρωί.
 
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «βροχές και καταιγίδες αναµένεται να επηρεάσουν την περιοχή. Τοπικά η ποσότητα βροχής δυνατό να υπερβεί τα 55 mm σε περίοδο 24 ωρών».
 
Κίτρινος συναγερμός για τη Μετεωρολογική συνεπάγεται το ενδεχόμενο εκδήλωσης τοπικής πλημμύρας σε µικρό αριθµό περιουσιών και προβληµάτων σε εξωτερικές δραστηριότητες.
 
Συνεπάγεται επίσης δύσκολες συνθήκες οδήγησης λόγω περιορισµένης ορατότητας και ολισθηρότητας του οδικού δικτύου.
 
Η πρόγνωση του καιρού
 
Με βάση την πρόβλεψη της Μετεωρολογική Υπηρεσίας, απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες κυρίως σε παράλιες περιοχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να σηµειωθεί χιονόνερο, ή και χιόνι.
 
Αύριο, Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται να σηµειωθεί
χιονόνερο ή και χιόνι.  
  
 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε η τιμή του λαδιού και άλλων προϊόντων-Τι καταγράφει το παρατηρητήριο τιμών
Ανοικτά του Παραλιμνίου σημειώθηκε η σεισμική δόνηση-Αισθητή σε διάφορες περιοχές της Κύπρου
Ανακοίνωση της Hermes Airport για όσους θα ταξιδέψουν-«Το κοινό να προσέρχεται τουλάχιστον τρεις ώρες πριν την πτήση»
Δίωρη απροειδοποίητη απεργία πραγματοποίησαν οι οδηγοί λεωφορείων στη Λάρνακα
Σεισμική δόνηση στην Κύπρο-Έγινε αισθητή στη Λάρνακα
Μονή Σινά και επίθεση σε εκκλησία στη Δαμασκό στο επίκεντρο της Συνόδου-Τρεις ανακοινώσεις, ούτε λέξη για Τυχικό
Προωθεί ποινικές διώξεις για τα €25 εκατομμύρια εταιρείας Αμπράμοβιτς ο Έφορος Φορολογίας
Μειωμένες ποσότητες νερού στη Λευκωσία λόγω εργασιών-«Αποφύγετε τη σπατάλη για να διατηρηθεί η επάρκεια»
Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός Ισραηλινών μέσω του λιμανιού Λεμεσού
Επιστολή Τυχικού σε Αρχιεπίσκοπο-«Παραμένω ο κανονικός Μητροπολίτης Πάφου, δεν υπάρχει τελεσίδικη καταδίκη»