Άρχισε η δίκη για τη σεξουαλική εκμετάλλευση 11χρονης

Ξεκίνησε η διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο για την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και άσεμνης επίθεσης ανήλικης.

Ο 60χρονος από τη Βρετανία που έχει συλληφθεί για την υπόθεση παρουσιάστηκε  ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου το οποίο συνεδρίασε σήμερα το πρωί κεκλεισμένων των θυρών.

Στην σημερινή δικάσιμο η 11χρονη άρχισε την κατάθεση της, ωστόσο σε κάποιο στάδιο  λόγω αδιαθεσίας που αισθάνθηκε , ο πρόεδρος του Κακουργιοδικείου Άγγελος Δαυίδ διέκοψε τη δικαστική διαδικασία. 

Η υπόθεση ορίστηκε εκ νέου για τις 8 Ιανουαρίου του 2016.  

Ο πρόεδρος του Κακουργιοδικείου Πάφου Άγγελος Δαυίδ διέταξε όπως ο 60χρονος παραμείνει υπό κράτηση στις κεντρικές φυλακές μέχρι τότε. 

Σημειώνεται ότι αρχικά  η σύλληψη του 60χρονου έγινε την 1η Σεπτεμβρίου στις 15:50 για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου και άσεμνης επίθεσης μετά την καταγγελία συγγενικών προσώπων 11χρονης από την Πάφο.

Σύμφωνα με την καταγγελία μεταξύ της περιόδου Ιουνίου με Αύγουστο του 2015, ο 60χρονος από τη Βρετανία μόνιμος κάτοικος Κύπρου φέρεται πως κακοποιούσε σεξουαλικά, το 11χρονο κοριτσάκι.

Ο 60χρονος που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια της 11χρονης  ήταν σε θέση να επισκέπτεται την οικογένεια της μικρής αρκετές φορές σπίτι τους.
 
Η μικρή ωστόσο φαίνεται να εκμυστηρεύτηκε σε συγγενικό της πρόσωπο τις παρενοχλήσεις, το οποίο πρόσωπο ακολούθως προχώρησε στην καταγγελία της υπόθεσης στην Αστυνομία 

Η Αστυνομία αμέσως άρχισε την εξέταση της υπόθεσης  αρχικά με την  κατάθεση από το θύμα την 11χρονη μικρή και ακολούθως από το οικογενειακό της περιβάλλον.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 
 

Δειτε Επισης

Καλούν τον κόσμο σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς οι Οικολόγοι μετά την παύση Οδυσσέα
Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση