Καμία ποινική διερεύνηση της υπόθεσης Χαμπουλά

Οδηγίες για παρακολούθηση των εξελίξεων χωρίς μέχρι στιγμής να διερευνάται ποινική υπόθεση, έδωσε η Νομική Υπηρεσία στην Αστυνομία, σε σχέση με το θέμα που προέκυψε με τον βουλευτή του ΔΗΣΥ Λεμεσού Ευγένιο Χαμπουλά και τις δηλώσεις και τοποθετήσεις του για τα αμπελοπούλια, μετά το σάλο που προκάλεσε η ανάρτηση σχετικής φωτογραφίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
 
Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων,  ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε ότι η Αστυνομία απευθύνθηκε σήμερα στη Νομική Υπηρεσία για γνωμάτευση και "κατόπιν συνεννόησης οι δηλώσεις του βουλευτή έχουν αξιολογηθεί".
 
Η Νομική Υπηρεσία, συνέχισε έχει δώσει οδηγίες για παρακολούθηση οποιασδήποτε εξέλιξης του όλου θέματος και σημείωσε πως "επί του παρόντος δεν έχουν δοθεί οδηγίες για διερεύνηση ποινικής υπόθεσης".
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ  
 
 
 

Δειτε Επισης

Πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο-Κατέκαψε οκτώ δεκάρια γης
Απομακρύνθηκαν οριστικά τα έργα που βανδάλισε ο βουλευτής της Νίκης από την Εθνική Πινακοθήκη στην Ελλάδα
Στους δρόμους δεκάδες χιλιάδες Σέρβοι για την τραγωδία στο Νόβι Σαντ-Διαμαρτύρονται για τη διαφθορά
Τρεις νεκροί και 12 τραυματίες από έκρηξη στη Λαττάκεια της Συρίας
Από υπερθερμία έσβησε το βρέφος που ξεχάστηκε στο όχημα-Τα ευρήματα της νεκροτομής
Αποκαλυπτικοί διάλογοι του κυκλώματος μαστροπείας που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ-«Σάλταραν τα κορίτσια»
Απευθύνθηκε στον κυπριακό λαό πριν τη Γενεύη ο Πρόεδρος-«Είμαστε έτοιμοι αλλά και προετοιμασμένοι»
Κατηγορεί τον Πούτιν για καθυστέρηση της εκεχειρίας ο Ζελένσκι-Πιέσεις στη Μόσχα από «συμμαχία των προθύμων»
Παραθέτει τις δράσεις του για το υδατικό το ΤΑΥ-Κάθε χρόνο και χειρότερα οι εισροές στα φράγματα
Καλούν τη Ρωσία να δείξει πολιτική βούληση για τερματισμό του πολέμου Φον Ντερ Λάιεν και Κόστα