Βουλευτής του ΔΗΣΥ ποζάρει περήφανος με μια πιατέλα αμπελοπούλια

Το γύρο του διαδικτύου κάνει  το τελευταίο 48ωρο φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευγένιος Χαμπουλλάς, στην οποία περήφανος και χαμογελαστός ποζάρει  μπροστά από μία πιατέλα αμπελοπούλια.
Μάλιστα ο κ. Χαμπουλλάς, δεν μένει απλά στην φωτογραφία, αλλά σχολιάζει κιόλας με την ευχή το έδεσμα να βρίσκεται από του χρόνου και στα εστιατόρια.

Όπως ήταν λογικό τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία έδιναν και έπαιρναν. Άλλοι τον επαινούσαν για τον θάρρος του και άλλοι ασκούσαν έντονη κριτική για την παρανομία του ζητώντας μάλιστα και παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα. 

 

 
Τον αφήνει μόνο του ο ΔΗΣΥ 

Σε ανακοίνωση του σε σχέση με ανάρτηση και σχόλια του βουλευτή Ευγένιου Χαμπουλά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τα αμπελοπούλια, ο Δημοκρατικός Συναγερμός «επαναβεβαιώνει την πάγια θέση του για απόλυτο σεβασμό στις Ευρωπαϊκές Οδηγίες και τις εθνικές νομοθεσίες».
 
Πέραν τούτου, προστίθεται στην ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, ο καθένας είναι υπόλογος και κρίνεται από τις θέσεις του και αναλαμβάνει και την ευθύνη των πράξεων του.
 
Δεν έκανα κάτι παράνομο
Μιλώντας  πάντως νωρίτερα το πρωι στον ραδιοσταθμό  «Κανάλι 6» ο Ευγένιος Χαμπουλάς ανάφερε πως δεν θεωρεί ότι έκανε κάτι παράνομο και πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται για αποκατάσταση του δικαιώματος των  κυνηγών και ανθρώπων της επαρχίας για θήρευση μικρού αριθμού αμπελοπουλιών. «Θα αγωνιστώ γι’ αυτό το δικαίωμα»-υποστήριξε ο κ. Χαμπουλάς- σημειώνοντας ταυτόχρονα πως θα βρίσκεται πάντα «έναντι των συμφερόντων εκείνων που προωθούν τον ευρωφασισμό του φουα-γκρά». 
 
 
 

Δειτε Επισης

Υποβλήθηκαν 7.734 αιτήσεις στην «επιτροπή ακινήτων»-Αποφασίστηκε αποζημίωση 467.060.546 στερλινών
Εργαστήρια με θέμα τον αυτισμό πραγματοποίησε το ΥΠΑΝ
Για «αδιαφορία» στην τήρηση νομοθεσίας για θεσμό Επιτρόπου Εποπτείας ΓεΣΥ κάνει λόγο η Ισότητα
Πάνω από 90 παιδιά σε στέγες, 237 σε ανάδοχες οικογένειες-Πολλά τα κενά και τα προβλήματα
Αντιδρούν για το χαλλουμι και ετοιμάζουν συνάντηση οι αγελαδοτρόφοι-«Ευνοείται η παραγωγή στα κατεχόμενα»
Υπάλληλοι καθυστερούν να μεταβούν στη δουλειά-Τι καταγράφει έκθεση της Ελεγκτικής για τον ΟΚΥΠΥ
Συζήτησαν αλλαγές για την Τ.Α. Σιζόπουλος και Γιωρκάτζιης
Δύο μήνες μετά ακόμα περιμένει απαντήσεις για τα έργα στον Ακάμα η ΟΠΟΚ
Ζήτησε άμεσα τα στοιχεία στελέχωσης των Συμπλεγμάτων ο ΥΠΕΣ
Οκτώ τυχεροί κέρδισαν αλλά δεν εξαργύρωσαν τα λαχεία τους-Επιστρέφουν στο κράτος τα χρήματα εντός Νοεμβρίου