Αποφυλακίζονται μανάδες και πατεράδες που βρίσκονταν στην φυλακή για 500 ευρώ

Γιορτές με τις οικογένειές τους και όχι στην φυλακή θα κάνουν επτά συμπολίτες μας, οι οποίοι απελευθερώνονται μετά την πρωτοβουλία του κόμματος Συμμαχία Πολιτών. 

Η Συμμαχία Πολιτών,  μετά τις δύο εκδηλώσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό με τίτλο "Σπάζουμε τις φυλακές του χρέους", μάζεψε το ποσό των € 4.286, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να αποφυλακιστούν επτά συμπολίτες μας που βρέθηκαν στη φυλακή λόγω χρηματικών οφειλών, της τάξεως των 500 και 600 ευρώ. Απορίας άξιον πάντως είναι ότι με αυτόν το ποσόν, όχι ένας, ούτε δύο, αλλά επτά συνάνθρωποί μας θα βρεθούν εκτός φυλακής.  
 
Σε δηλώσεις του ο  Γιώργος Λιλλήκας επεσήμανε ότι ήταν μια ελάχιστη προσπάθεια κοινωνικής πολιτικής μπροστά σε μια Κυβέρνηση η οποία γνωρίζει μόνο να διαβάζει τους αριθμούς της Τρόικας και παραγνωρίζει παντελώς τον ανθρώπινο πόνο. 
 
Όπως μας ανέφερε ο εκπρόσωπος του κόμματος Αλέξανδρος Μιχαηλίδης, έχει γίνει ήδη επικοινωνία με την Γενική Εισαγγελία, η οποία και ενημέρωσε ότι στο ποσόν των 4.286 ευρώ περιλαμβάνονται επτά άτομα, διαφόρων περιπτώσεων, μεταξύ τους γυναίκες που έχουν παιδιά, αλλά και πατεράδες, ωστόσο λόγω της λεπτότητας του θέματος, είναι δύσκολο να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες. Σε κάθε περίπτωση έγινε προσπάθεια, στα χρήματα αυτά να περιληφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες περιπτώσεις.      

Την ίδια ώρα, έχουν περισυλλεγεί τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης αξίας 3000 ευρώ τα οποία θα διανεμηθούν σε Πολυδύναμα Κέντρα και οικογένειες που αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα κι έχουν τεράστιες ανάγκες.
 
 

Δειτε Επισης

Υποβλήθηκαν 7.734 αιτήσεις στην «επιτροπή ακινήτων»-Αποφασίστηκε αποζημίωση 467.060.546 στερλινών
Εργαστήρια με θέμα τον αυτισμό πραγματοποίησε το ΥΠΑΝ
Για «αδιαφορία» στην τήρηση νομοθεσίας για θεσμό Επιτρόπου Εποπτείας ΓεΣΥ κάνει λόγο η Ισότητα
Πάνω από 90 παιδιά σε στέγες, 237 σε ανάδοχες οικογένειες-Πολλά τα κενά και τα προβλήματα
Αντιδρούν για το χαλλουμι και ετοιμάζουν συνάντηση οι αγελαδοτρόφοι-«Ευνοείται η παραγωγή στα κατεχόμενα»
Υπάλληλοι καθυστερούν να μεταβούν στη δουλειά-Τι καταγράφει έκθεση της Ελεγκτικής για τον ΟΚΥΠΥ
Συζήτησαν αλλαγές για την Τ.Α. Σιζόπουλος και Γιωρκάτζιης
Δύο μήνες μετά ακόμα περιμένει απαντήσεις για τα έργα στον Ακάμα η ΟΠΟΚ
Ζήτησε άμεσα τα στοιχεία στελέχωσης των Συμπλεγμάτων ο ΥΠΕΣ
Οκτώ τυχεροί κέρδισαν αλλά δεν εξαργύρωσαν τα λαχεία τους-Επιστρέφουν στο κράτος τα χρήματα εντός Νοεμβρίου