Στο Κακουργιοδικείο παραπέμθηκε ο 31χρονος για το τριπλό φονικό

Σε απ’ ευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο, στις 12 Ιανουαρίου του 2016 παραπέμφθηκε σήμερα ο 31χρονος Χρίστος Θωμά, ύποπτος του τριπλού φονικού της 24ης Νοεμβρίου στη Λεμεσό. Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου δεν έφερε ένσταση για την παραπομπή. Ο 31χρονος αντιμετωπίζει δύο κύριες κατηγορίες, του φόνου εκ προμελέτης και της μαχαιροφορίας προς διέγερση τρόμου. Όπως ανέφερε στο Δικαστήριο ο εξεταστής της υπόθεσης βοηθός υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Μαρίνος Δημητρίου, για την υπόθεση λήφθηκαν συνολικά 200 καταθέσεις.  Οι έρευνες της Αστυνομίας γύρω από το άγριο φονικό έχουν ολοκληρωθεί και πέρα των μαρτυριών που εξασφαλίστηκαν, τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων επί των τεκμηρίων, συνδέουν τον δράστη με το έγκλημα.
 
Αν και οι επιστημονικές εξετάσεις δεν φανέρωσαν το φονικό όργανο με το οποίο διαπράχθηκαν οι τρεις δολοφονίες, ο ύποπτος διασυνδέθηκε επιστημονικά με τα τριπλό έγκλημα, αφού υλικό των τριών θυμάτων εντοπίστηκε στα ρούχα του. Κι οι μαρτυρίες που θα παρουσιάσει στο Κακουργιοδικείο η Αστυνομία θεωρούνται ακλόνητες, αφού προέρχονται από αυτόπτες μάρτυρες των τριών φονικών.  Να σημειωθεί πως  ο 31χρονος έχει ήδη παραδεχθεί ενοχή για το αποτρόπαιο έγκλημα, που διαπράχθηκε σε πάροδο της οδού Ανεξαρτησίας, με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους, αρραβωνιαστικό της ξαδέλφης τους.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο πατέρας του κατηγορουμένου, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική, προς το παρόν δεν θα κατηγορηθεί για συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, ούτε για συνέργεια σε έγκλημα
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Κάμερες σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία και σε ευαίσθητους χώρους ζητά η Ισότητα
Μέτρα για αντιμετώπιση αδήλωτης εργασίας και Τουρκοκύπριους συζητά το Εργατικό Συμβουλευτικό Σώμα
Επαναδραστηριοποίηση Μηχανισμού Διαβούλευσης με Παιδοβουλή
Πέραν των 4726 παιδιών από αρχές έτους στο ΤΑΕΠ Παίδων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας
Υπουργείο Εργασίας: Σημαντικά οφέλη για αγορά εργασίας από τη συμμετοχή στην ΕΕ
Στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση το θέμα των πλαστών πτυχίων
Ετοιμόρροπη η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Αμμόχωστο
Εκκλησιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου στην κατεχόμενη Βατυλή
Στόχος του ΡΙΚ να εξελιχθεί ο θεσμός του κυπριώτικου σκετς
Παναγιώτου για Λιμάνι Λάρνακας-«Οι συμφωνίες να είναι σεβαστές από όλους»