"Κύριε πρόεδρε, έπεσα πάνω της και τη βίασα καταλάθος"

  Το χειρότερο επιχείρημα για να πείσει το δικαστή επέλεξε ένας εκατομμυριούχος μεσίτης από το Λονδίνο, που κατηγορείται για τον βιασμό μιας 18χρονης, την ώρα που κοιμόταν. Ο ίδιος υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου πως επρόκειτο για λάθος, μιας και ο ίδιος έπεσε και έτσι έγινε το κακό.

Ο 46χρονος Εχσάν Αμπντουλαζίζ υποστήριξε στο δικαστήριο πως επρόκειτο για ατύχημα και πως ο ίδιος δεν είχε πρόθεση να παρενοχλήσει την ενάγουσα.
Τα Βρετανικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν πως ο μεσίτης γνώρισε την 18χρονη σε ένα νυχτερινό κλαμπ στο Λονδίνο τον Αύγουστο του 2014. Οι δυο τους συστήθηκαν μέσω μιας άλλης κοπέλας, που φαίνεται να γνώριζε καιρό τον επιχειρηματία, μετά από ώρες διασκέδασης και ποτού ο ίδιος πρότεινε στις κοπέλες να τις γυρίσει στο σπίτι τους με το πολυτελές αυτοκίνητό του, ωστόσο στη διαδρομή τις προσκάλεσε να ανεβούν στο διαμέρισμά του.

Η 18χρονη ισχυρίστηκε στο δικαστήριο πως, όταν έφτασαν στο σπίτι του Αμπντουλαζίζ, η φίλη της τον ακολούθησε στο δωμάτιό του. Ενώ, υποστήριξε ότι ξύπνησε το επόμενο πρωί καθώς αισθάνθηκε τον ίδιο να τη φιλά και να ασελγεί πάνω της, με αποτέλεσμα να φύγει από το σπίτι του τρομοκρατημένη. Την ίδια στιγμή, απευθύνθηκε στην αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη του 46χρονου.
Στην κατάθεσή τους οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν ανέφεραν πως το πρώτο πράγμα που τους είπε ήταν ότι η 18χρονη θα έπρεπε να αποδείξει ότι την είχε βιάσει, καθώς δήλωνε αθώος.
Η εξέταση DNA το απέδειξε, με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να αναγκαστεί να αλλάξει την κατάθεσή του, υποστηρίζοντας πως επρόκειτο για ατύχημα, καθώς εκείνος κατά λάθος έπεσε πάνω της.

 

Πηγή: News247

Δειτε Επισης

Κατηγορεί την Ολγκίν ότι προσπάθησε να «παρασύρει» σε συνομιλίες ο Τατάρ-«Δεν υπάρχει κοινό έδαφος»
Το Ισραήλ δηλώνει ότι η Αίγυπτος πρέπει να ανοίξει ξανά το συνοριακό πέρασμα της Ράφα με τη Γάζα
Επιμένει στο δεδικασμένο η πλευρά των μοναχών-«Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Ησαΐα»
Ο ΟΗΕ διαβεβαιώνει πως ενημέρωσε το Ισραήλ για το δρομολόγιο του οχήματός του που επλήγη από πυρά
Έστω και τώρα βοηθήστε τη μάνα να ησυχάσει και τον Θανάση να αναπαυθεί...
Επανέλαβε την έκπληξή της για την στάση Τατάρ σε νέα συνέντευξη η Ολγκίν
Το γερμανικό AfD θα συνεχίσει να παρακολουθείται ως ύποπτο ακροδεξιάς δράσης
Καταγγέλλει προσπάθεια εκμετάλλευσης με σκοπό την απαξίωση ο Δήμος Πάφου-Η θέση του για τη γιαγιά
Γκανγκστερική απόδραση κατάδικου με τρεις νεκρούς δεσμοφύλακες στη Γαλλία
Απορρίφθηκαν οι λόγοι εφέσεις των υπόπτων για το «Δημητρούι»-Διαπιστώθηκε μεν σφάλμα αρχής, αλλά...