Ολυμπία Στυλιανού: “Τα περί προσωπικών φιλοδοξιών είναι εντελώς ανυπόστατα”

Δεν θεωρούμε ότι έχουμε αθετήσει καμία συμφωνία, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Διευθύντρια του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ολυμπία Στυλιανού, σχολιάζοντας σχετική ανακοίνωση του Κλάδου Υπαλλήλων του Τμήματος Γεωργίας που πραγματοποίησε σήμερα δίωρη στάση εργασίας.

Η συμφωνία για ενοποίηση των πυραμίδων προνοούσε ότι οι ρυθμίσεις για μεταφορά θέσεων θα εξετάζονταν σε υπηρεσιακό επίπεδο ανάλογα με τις ανάγκες και την ισχύουσα κυβερνητική πολιτική και “αυτό ακριβώς κάναμε”, ανέφερε η κ. Στυλιανού. Δήλωσε επίσης ότι από οκτώ θέσεις Ανώτερου Λειτουργού που προνοούνταν στην παλαιότερη πυραμίδα καταργούνται γιατί δεν υπήρχαν υποψήφιοι. Οι τέσσερις από τις οκτώ θέσεις μεταφέρονται στην νέα πυραμίδα και θα προωθηθεί άμεσα η πλήρωσή τους. Υπάρχουν επίσης, συμπλήρωσε, άλλες έξι θέσεις Ανώτερου Λειτουργού που θα πληρωθούν άμεσα και έτσι το Τμήμα Γεωργίας θα ενισχυθεί με συνολικά δέκα θέσεις.

Οι τέσσερις από τις οκτώ θέσεις που προανέφερε, είπε, καταργούνται και έτσι θα δημιουργηθούν θέσεις στο Τμήμα Περιβάλλοντος που έχει πολύ μεγάλες ανάγκες όπως έχει αποδειχθεί και από μελέτες, όπως η τελευταία της Παγκόσμιας Τράπεζας για την αναδιάρθρωση του Υπουργείου. “Τα περί προσωπικών φιλοδοξιών είναι εντελώς ανυπόστατα”. Για το θέμα των Επιθεωρητών Γεωργίας 1ης Τάξης είναι θετικοί και θα το προωθήσουν, συμπλήρωσε. Οι θέσεις αυτές, εξήγησε, δεν συμπεριλήφθηκαν στους προϋπολογισμούς του 2016 γιατί σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ, δεν υπάρχει κανείς αυτή τη στιγμή που να πληροί τις απαιτήσεις του σχεδίου υπηρεσίας π.χ. τα 16 χρόνια υπηρεσίας, τα οποία δεν έχει κανείς.

Η κ. Στυλιανού σημείωσε ότι είχε τρεις φορές συναντήσεις με την κλαδική των υπαλλήλων από τον Αύγουστο μέχρι το τέλος Νοεμβρίου και στην τελευταία τα ανέλυσε όλα αυτά με λεπτομέρεια.  

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Κινητοποιήσεις υποστήριξης στη Γάζα-32 συλλήψεις στα επεισόδια σε πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ
Χειροπέδες σε 70χρονο και 61χρονη-Βρήκαν ναρκωτικά στο σπίτι τους
Χειροπέδες σε τρίτο πρόσωπο για τα επεισόδια στον Ύψωνα
Απέσπασαν από ηλικιωμένη €52.000 παριστάνοντας τους γιατρούς-Της είπαν ότι θα χειρουργήσουν το παιδί της
Επιστρέφει η σκόνη στην ατμόσφαιρα-Στους 31 βαθμούς η θερμοκρασία
Ανοίγει η συζήτηση για αναγνώριση της τουρκικής ως επίσημη γλώσσα-«Είναι εφαρμογή του Συντάγματος»
Έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στις υπεραγορές το Πάσχα οι καταναλωτές-Σε φυσιολογικά επίπεδα οι τιμές
Ένας μήνας για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου-Πυρετώδεις προετοιμασίες και το βάρος στην ενημέρωση
Παραλήφθηκε από τις Ισπανικές Αρχές η κατάθεση Λαρένα-Ξανά στην Εισαγγελία ο φάκελος για αποφάσεις
Επιχείρησε να κολυμπήσει στα βαθιά αλλά έπεσε σε ύφαλο η Ολγκίν-Της έβαλε και ημερομηνία λήξης ο Τατάρ