Ο ΠτΔ συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Ουκρανίας

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ουκρανίας Αρσένιι Γιατσενιούκ, στα Γραφεία της Κυβέρνησης, στο Κίεβο, είχε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά τη συνάντηση ο Πρωθυπουργός εξέφρασε ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την υποστήριξη της Κυπριακής Δημοκρατίας ως προς την εδαφική ακεραιότητα και την κυριαρχία της Ουκρανίας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι με την επίσκεψη του δίδεται η ευκαιρία να εκφραστεί η αλληλεγγύη προς την Ουκρανία, αλλά και ευχαριστίες από πλευράς της Δημοκρατίας για τη θέση αρχής της χώρας στο Κυπριακό.

Πρόσθεσε ότι οι συμφωνίες και τα μνημόνια που υπεγράφησαν σήμερα αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την κοινή βούληση των δύο χωρών να ενισχύσουν περαιτέρω τις σχέσεις τους. «Πάντοτε συνεργαζόμασταν στενά και στηρίζαμε ο ένας τον άλλον και με αυτή την επίσκεψη οι σχέσεις μας είναι ακόμη πιο παραγωγικές», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.  

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε η τιμή του λαδιού και άλλων προϊόντων-Τι καταγράφει το παρατηρητήριο τιμών
Ανοικτά του Παραλιμνίου σημειώθηκε η σεισμική δόνηση-Αισθητή σε διάφορες περιοχές της Κύπρου
Ανακοίνωση της Hermes Airport για όσους θα ταξιδέψουν-«Το κοινό να προσέρχεται τουλάχιστον τρεις ώρες πριν την πτήση»
Δίωρη απροειδοποίητη απεργία πραγματοποίησαν οι οδηγοί λεωφορείων στη Λάρνακα
Σεισμική δόνηση στην Κύπρο-Έγινε αισθητή στη Λάρνακα
Μονή Σινά και επίθεση σε εκκλησία στη Δαμασκό στο επίκεντρο της Συνόδου-Τρεις ανακοινώσεις, ούτε λέξη για Τυχικό
Προωθεί ποινικές διώξεις για τα €25 εκατομμύρια εταιρείας Αμπράμοβιτς ο Έφορος Φορολογίας
Μειωμένες ποσότητες νερού στη Λευκωσία λόγω εργασιών-«Αποφύγετε τη σπατάλη για να διατηρηθεί η επάρκεια»
Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός Ισραηλινών μέσω του λιμανιού Λεμεσού
Επιστολή Τυχικού σε Αρχιεπίσκοπο-«Παραμένω ο κανονικός Μητροπολίτης Πάφου, δεν υπάρχει τελεσίδικη καταδίκη»