«Μικρές αποδράσεις»: Οικονομικές εκδρομές για όλους

Ευκαιρία για ανάσες ξεκούρασης και ανάπαυλας από τη ρουτίνα και το στρες της καθημερινότητας προσφέρει το πρόγραμμα «Μικρές αποδράσεις - Μεγάλες Εμπειρίες», του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού.
 
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα λειτουργεί και φέτος, εμπλουτισμένο  με νέες εκδρομές και πολλά συμβαλλόμενα ξενοδοχεία και εστιατόρια σε πολύ μειωμένες τιμές. Απευθύνεται σε οικογένειες και ζευγάρια που θέλουν να ξεκουραστούν, να διασκεδάσουν και παράλληλα να μάθουν περισσότερα για την ιστορία και τον πολιτισμού μας.
 
«Εμπειρίες» με δελεαστικά πακέτα για όλες τις τσέπες
 
Οι «Μικρές αποδράσεις» περιλαμβάνουν ένα ευρύ κατάλογο ξενοδοχείων τριών, τεσσάρων και πέντε αστέρων καθώς επίσης οργανωμένα διαμερίσματα από ένα ευρύ κατάλογο.
 
Η διαμονή διαρκεί από το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι αργά το απόγευμα της Κυριακής. Στα ξενοδοχεία προσφέρεται δείπνο και πρόγευμα. Παρέχεται επίσης γεύμα την Κυριακή σε ένα από τα εστιατόρια της περιοχής.
 
Την ίδια μέρα μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια από τις θεματικές εκδρομές – προσφορά του KOT – και να επισκεφτείτε με τη συνοδεία ξεναγού εκκλησίες, μουσεία και άλλους χώρους αλλά και να απολαύσετε περιπάτους σε μονοπάτια της φύσης.
 
Μπορείτε επίσης να απολαύσετε διακοπές ευεξίας σε ξενοδοχεία που περιλαμβάνουν υπηρεσίες σπα.
 
Οι τιμές φθάνουν μέχρι και τα 150 ευρώ για δύο άτομα ή για οικογένεια, αναλόγως του πακέτου που θα επιλεχθεί.  
 
 Όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα «Μικρές Αποδράσεις, Μεγάλες Εμπειρίες» του ΚΟΤ θα τις βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.cyprusshortescapes.com/index.php/el/
 
Για πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 77 77 80 50
 
Ξενάγηση δημοσιογράφων στις Πλάτρες
 
Ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακοαπόλαυσαν δημοσιογράφοι, οι οποίοι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο φιλοξενήθηκαν από τον ΚΟΤ στις Πλάτρες, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μικρές αποδράσεις μεγάλες εμπειρίες».
 
Οι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στις Πλάτρες και ήρθαν κοντά στην ιστορία  της κοινότητας. Μια ιστορία, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με επισκέψεις από σημαντικές προσωπικότητες του 20ου αιώνα.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσης επίσκεψη στο χωριό Φοινί.  
  
 

Δειτε Επισης

Από υπερθερμία έσβησε το βρέφος που ξεχάστηκε στο όχημα-Τα ευρήματα της νεκροτομής
Αποκαλυπτικοί διάλογοι του κυκλώματος μαστροπείας που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ-«Σάλταραν τα κορίτσια»
Απευθύνθηκε στον κυπριακό λαό πριν τη Γενεύη ο Πρόεδρος-«Είμαστε έτοιμοι αλλά και προετοιμασμένοι»
Κατηγορεί τον Πούτιν για καθυστέρηση της εκεχειρίας ο Ζελένσκι-Πιέσεις στη Μόσχα από «συμμαχία των προθύμων»
Παραθέτει τις δράσεις του για το υδατικό το ΤΑΥ-Κάθε χρόνο και χειρότερα οι εισροές στα φράγματα
Καλούν τη Ρωσία να δείξει πολιτική βούληση για τερματισμό του πολέμου Φον Ντερ Λάιεν και Κόστα
Απέλασε 10χρονη με καρκίνο στον εγκέφαλο ο Τραμπ-«Οι αρχές κρατούν στα χέρια τους τη ζωή των παιδιών μου»
Χτίζουν «κοινωνικές κατοικίες» σε γη ελληνοκυπρίων οι Τούρκοι-Στις 28 Μαρτίου αρχίζουν οι εργασίες
Κυκλοφορούσε με εξάρτηση και αεροβόλο 32χρονος στην Ομόνοια-Είχε συμμετοχή σε ριάλιτι γνωριμιών
ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ καρέ η στιγμή που όχημα πέφτει πάνω σε διαδηλωτές στο Βελιγράδι-Tραυματίστηκαν τρία άτομα