Γ.Πανούσης: Θέλουν να με εξοντώσουν

Σχέδιο πολιτικής και φυσικής του εξόντωσης καταγγέλλει ο τέως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδας Γιάννης Πανούσης, για το οποίο έχει ενημερώσει τον 'Ελληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η υπόθεση ξετυλίγεται μέσα από ένα βιωματικό πολιτικό θρίλερ που συνέγραψε ο κ. Πανούσης, «οι σκηνές του οποίου ξεπερνούν την πιο οργιώδη κινηματογραφική φαντασία των αστυνομικών μυθιστορημάτων», αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», που προβαίνει στην αποκάλυψη.

Όπως αναφέρεται, στο σχέδιο πρωταγωνιστούν με ψευδώνυμα όχι μόνο άνθρωποι του υποκόσμου, από το χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας, αλλά και κυβερνητικά στελέχη. Τα πραγματικά ονόματα των πρωταγωνιστών, τα έχει καταθέσει σε συμβολαιογράφο για την προσωπική του ασφάλεια αλλά και της οικογένειάς του, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Ο καθηγητής Εγκληματολογίας Γιάννης Πανούσης, προερχόμενος από τη Δημοκρατική Αριστερά (ΔΗΜΑΡ), υπηρέτησε ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, και συχνά ερχόταν σε προστριβές με στελέχη του κομματικού του μηχανισμού, που είδαν πολλές φορές το φως της δημοσιότητας.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εισβολή διαδηλωτών στον Trump Tower-Φώναζαν «σταματήστε να εξοπλίζετε το Ισραήλ», 98 συλλήψεις
Ο Πούτιν βρίσκει τις αδυναμίες της συμφωνίας ΗΠΑ-Ουκρανίας για εκεχειρία και τις εκμεταλλεύεται
«Απαράδεκτο και σοβαρά προσβλητικό»-Η επιστολή ΥΠΑΝ σε βουλευτές μετά τις αναφορές για χρηματισμό
Χωρίς καταγραφές το «μαύρο κουτί» της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη-Εντοπίστηκε στο Κουλούρι
Πράσινο από την Ολομέλεια για χρονοδιακόπτη στις κάμερες-Τι αλλάζει για τα εξώδικα
Την κάρφωσε 40 φορές με τέσσερα μαχαίρια-Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 44χρονης στη Θεσσαλονίκη
Διπλό μήνυμα στέλνει η παρουσία της ΕΕ στη Γενεύη-Δεν ξεκαθάρισαν οι λεπτομέρειες
Έρευνα για νέο σκάνδαλο στο Ευρωκοινοβούλιο-Σφραγίστηκαν τα γραφεία δύο βοηθών ευρωβουλευτών
Αντεπιτίθεται ο Ιωάννου σε Βύρα και Γιωρκάτζη για προϋπολογισμούς Δήμων και ΕΟΑ-Πώς απαντά για αύξηση τελών
Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας-Νεκρός άνδρας σε Airbnb, βρέθηκε με σακούλα στο κεφάλι και δεμένα χέρια