Πάρκο στα Λιβάδια στη μνήμη του Τάσου Μητσόπουλου

Πάρκο στα Λιβάδια, στο οποίο δόθηκε το όνομα του αείμνηστου Τάσου Μητσόπουλου, εγκαινίασαν χθες βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Δήμαρχος Λιβαδιών Μάριος Αρμένης.

 


Σε χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το να τελεί τα εγκαίνια ενός πάρκου «που είναι αφιερωμένο στον αγαπημένο μου Τάσο Μητσόπουλο, είναι κάτι  ξεχωριστά συγκινητικό. Είναι κάτι που μου δίνει την αίσθηση πως σήμερα δικαιώνουμε την παρουσία ενός ανθρώπου που αγάπησε την πατρίδα του, τη δημιουργία, την ομορφιά που η Κύπρος μας ευλογήθηκε από τη φύση να προσφέρει» είπε, προσθέτοντας πως «δικαιώνουμε τη στάση ζωής ενός ανθρώπου που μας δίδαξε μεγάλες έννοιες, όπως η αξιοπρέπεια, η μετριοπάθεια,  η δημιουργικότητα, η ανθρωπιά».

 


Ο Πρόεδρος συνεχάρη όλους όσοι «είχαν την πρωτοβουλία για τη δημιουργία αυτού του παραλιακού πάρκου, το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο και τους συνεργάτες στην Κυβέρνηση και του ιδιωτικού τομέα ώστε να περατωθεί και να παραδίδεται σήμερα προς δημόσια χρήση».

Ταυτόχρονα συνεχάρη όλους όσοι επέλεξαν να κρατήσουν «σε αυτό τον όμορφο χώρο τη μνήμη του συνεργάτη μου, του Υπουργού μου, μα πάνω από όλα φίλου μου, Τάσου Μητσόπουλου ή του γιού μου, όπως τον αποκαλούσαν. Είμαι βέβαιος πως κάθε φορά που ένα παιδί θα χαίρεται παίζοντας σε αυτόν εδώ το χώρο, κάθε φορά που ένας νέος θα απολαμβάνει τη δύση του ήλιου στον ορίζοντα, η ψυχή του Τάσου από ψηλά θα χαμογελά», ανέφερε.
   
 

 

 

Δειτε Επισης

Τέλος στο σίριαλ γενικού διευθυντή στον ΟΑΥ-Διόρισε Ανδρέα Παπακωνσταντίνου το Δ.Σ. του οργανισμού
Σκόνη και άνεμοι στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς ανεβαίνει η θερμοκρασία
Δημοσκόπηση για τα πέντε χρόνια ΓεΣΥ-Τα πλεονεκτήματα και ο βαθμός ικανοποίησης των δικαιούχων
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Κρούουν τον κώδωνα για την κινεζική πλατφόρμα Temu-«Δεν σέβεται τις ευρωπαϊκές νομοθεσίες»
Υφ. Πολιτισμού: Καινοτόμος η πλατφόρμα CENSUS για την σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία
Δεκτή η αναπομπή νόμου για τις καινοτόμες επιχειρήσεις
Νόμος δίνει χρόνο σε ξενοδοχεία για συμμόρφωση με διατάξεις για άδεια λειτουργίας
Με γραπτές εξετάσεις οι διορισμοί σε κλίμακες Α9 και Α11-Τι αλλάζει μετά το ψήφισμα της Βουλής
Μεγαλύτερη του αναμενομένου η ανάπτυξη της οικονομίας στα κατεχόμενα το 2023