Πάρκο στα Λιβάδια στη μνήμη του Τάσου Μητσόπουλου

Πάρκο στα Λιβάδια, στο οποίο δόθηκε το όνομα του αείμνηστου Τάσου Μητσόπουλου, εγκαινίασαν χθες βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Δήμαρχος Λιβαδιών Μάριος Αρμένης.

 


Σε χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το να τελεί τα εγκαίνια ενός πάρκου «που είναι αφιερωμένο στον αγαπημένο μου Τάσο Μητσόπουλο, είναι κάτι  ξεχωριστά συγκινητικό. Είναι κάτι που μου δίνει την αίσθηση πως σήμερα δικαιώνουμε την παρουσία ενός ανθρώπου που αγάπησε την πατρίδα του, τη δημιουργία, την ομορφιά που η Κύπρος μας ευλογήθηκε από τη φύση να προσφέρει» είπε, προσθέτοντας πως «δικαιώνουμε τη στάση ζωής ενός ανθρώπου που μας δίδαξε μεγάλες έννοιες, όπως η αξιοπρέπεια, η μετριοπάθεια,  η δημιουργικότητα, η ανθρωπιά».

 


Ο Πρόεδρος συνεχάρη όλους όσοι «είχαν την πρωτοβουλία για τη δημιουργία αυτού του παραλιακού πάρκου, το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο και τους συνεργάτες στην Κυβέρνηση και του ιδιωτικού τομέα ώστε να περατωθεί και να παραδίδεται σήμερα προς δημόσια χρήση».

Ταυτόχρονα συνεχάρη όλους όσοι επέλεξαν να κρατήσουν «σε αυτό τον όμορφο χώρο τη μνήμη του συνεργάτη μου, του Υπουργού μου, μα πάνω από όλα φίλου μου, Τάσου Μητσόπουλου ή του γιού μου, όπως τον αποκαλούσαν. Είμαι βέβαιος πως κάθε φορά που ένα παιδί θα χαίρεται παίζοντας σε αυτόν εδώ το χώρο, κάθε φορά που ένας νέος θα απολαμβάνει τη δύση του ήλιου στον ορίζοντα, η ψυχή του Τάσου από ψηλά θα χαμογελά», ανέφερε.
   
 

 

 

Δειτε Επισης

Μειώθηκαν τα εργατικά ατυχήματα στην Κύπρο-Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση
Έκκληση ΠΕΟ να μην γίνονται εκπτώσεις στα μέτρα πρόληψης εργατικών ατυχημάτων
Επιστρέφουν βροχές και καταιγίδες στο μενού του καιρού-Χειμωνιάτικο σκηνικό μέχρι την Πέμπτη
Έλαβε μέτρα για τους θεματοθέτες των Παγκυπρίων το ΥΠΑΝ-Οι τρεις όροι που έθεσε η Μιχαηλίδου
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί που μοιράζουν πάνω από 4 εκ. ευρώ στο Τζόκερ
Ασφάλεια και συλλογική ανταπόκριση στη Σύνοδο FINABEL με συμμετοχή ΓΕΕΦ
Υπ. Υγείας: Το Υπουργείο Υγείας στηρίζει εκδηλώσεις για βελτίωση υπηρεσιών υγείας
Μία γυναίκα ανάμεσα σε άνδρες... Η Κύπρια που κατάφερε να επιβληθεί στον τομέα της άμυνας στην Αργεντινή
Καλά κρατεί το πρόβλημα της υποστελέχωσης νοσηλευτών-Στην αναμονή για λύσεις από τον ΟΚΥπΥ
Δύο τα περιστατικά δαγκώματος από οχιά-Νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση