ΒΙΝΤΕΟ: Μήνυση Κουμουτσάκου κατά παντός υπευθύνου για τον ξυλοδαρμό του

Λίγο μετά το μεσημέρι Παρασκευής ο Υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, Γιώργος Κουμουτσάκος, σε συνέχεια των χθεσινών βίαιων γεγονότων και της επίθεσης που δέχθηκε στο Σύνταγμα από άτομα που ο ίδιος, αλλά και  κυβέρνηση, συνδέει άμεσα με την Χρυσή Αυγή, γνωστοποίησε ότι κατέθεσε στην Εισαγγελία Αθηνών, μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
 
Στη μήνυσή του ο κ. Κουμουτσάκος, που γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο από άτομο που καταγράφηκε από τηλεοπτική κάμερα να παρίσταται στην συγκέντρωση των Ποντιακών Σωματείων Ελλάδος πλάι σε βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής, κάνει λόγο για «βίαιη επίθεση που δέχτηκα από φασιστοειδή στοιχεία».
 
Νωρίτερα είχε επισκεφθεί τον Υπουργό της Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα, ο οποίος κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες επιβεβαιώνει ότι ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ενός εκ των δύο υπόπτων που αναζητούνται από την αστυνομία, και ότι αυτός «ανήκει στο χώρο της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής».
 
«Όπως θα  απαιτούσε ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας, ζήτησα τον εντοπισμό και την άμεση σύλληψη των, γνωστών άλλωστε στο πανελλήνιο, δραστών της χθεσινής άνανδρης φασιστικής επίθεσης. Καθώς και των εμπνευστών και παρακινητών της. Των πολιτικών - πνευματικών τους γονέων. Η Χρυσή Αυγή και εκείνοι που την εκπροσωπούν εκφράζουν τον σκοταδισμό, τη βία, τον τραμπουκισμό», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Κουμουτσάκος.
 
«Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε όλοι εμείς, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και τα δημοκρατικά  κόμματα που τους εκπροσωπούν», πρόσθεσε.
 
Ακόμα, ο βουλευτής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επισημαίνει πως η κυβέρνηση από την πλευρά της πρέπει έμπρακτα να προστατεύει τα δικαιώματα και την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών και των εκπροσώπων τους, και ότι «τώρα καλείται να το αποδείξει με πράξεις και όχι με ωραία λόγια, με την άμεση σύλληψη των δραστών που είναι ζήτημα τιμής για τη Δημοκρατία».

Δειτε Επισης

Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Εντός της ημέρας η απόφαση για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές-Μητσοτάκης κατά πάντων
Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος
Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ξάφριζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια
Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»
Εικοσάχρονη στη Λάρισα καταγγέλλει ότι μεγαλογαιοκτήμονας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια
Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του