Λίγες βροχές σήμερα, ενδεχόμενο καταιγίδων αύριο

 Βορειοανατολικό ρεύμα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη.

Σήμερα περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν τοπικά ελαφρές κυρίως βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονομένη βροχή κυρίως στα ορεινά και δυτικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, τα βόρεια και δυτικά παράλια, γύρω στους 16 στα ανατολικά και νότια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και νότια.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή.
 

Δειτε Επισης

Αναμένουν αποτελέσματα 1ης μέρας e-kalathi υπεραγορές και καταναλωτές
Θέλουν να... γιατρέψουν τις στρεβλώσεις με τις άδειες ασθενείας στο Δημόσιο-Οι αλλαγές που προωθούνται
Φωτογραφική Έκθεση “Okusiima” – Ένα Ταξίδι Ευγνωμοσύνης και Ελπίδας από την Ουγκάντα
Διαφωνία ΟΕΛΜΕΚ με δήλωση ΥΠΑΝ για νέο σύστημα αξιολόγησης-«Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»
Αντιδράσεις στα κατεχόμενα για αύξηση ποινών σε σφετεριστές ε/κ περιουσιών
Καταβλήθηκαν από το Γενικό Λογιστήριο τα συνταξιοδοτικά ωφελήματα υπαλλήλων ΡΙΚ με πραγματικά στοιχεία
Μετά από δύο χρόνια μείωση κόστους ηλεκτρισμού-«Η εγκατάσταση ΑΠΕ ο μόνος τρόπος»
Στο τελικό στάδιο το νομοσχέδιο για Υποστηρικτικά Προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας
Απεργιακές κινητοποιήσεις από τις συντεχνίες ΡΙΚ για μη καταβολή συντάξεων
Σωρεία παραπόνων για φάρμακα στο Παρατηρητήριο ΟΣΑΚ τον Ιανουάριο