Και επιχειρηματίες στην λίστα των υπόπτων για τον φόνο της Ντανιέλας

Σε άτομα που προέρχονται από τον επιχειρηματικό κόσμο της Λάρνακας και όχι μόνο, επικεντρώνεται η προσοχή της αστυνομίας αναφορικά με την διαλεύκανση της στυγερής δολοφονίας της 36χρονης Μολδαβής Ντανιέλας Ρόσκα το περασμένο Σάββατο.

Η αστυνομία ψάχνει να βρει μέσα από τους επιχειρηματικούς κύκλους της πόλης συγκεκριμένα άτομα τα οποία στο πρόσφατο παρελθόν διατηρούσαν ερωτικό δεσμό με το θύμα.
 
Βουίζει η Λάρνακα 
Σύμφωνα με πληροφορίες ψίθυροι οι οποίοι ακούγονταν από την πρώτη στιγμή στην πόλη και καθημερινά γίνονται όλο και πιο έντονοι κάνουν λόγο για συγκεκριμένο πρόσφατο παράνομο ερωτικό δεσμό τον οποίο διατηρούσε το θύμα και ο οποίος κάθε άλλο παρά «σιωπηλά» έφτασε στο τέλος του μετά από απόφαση της Ντανιέλλας.
 
Η μοιραία αυτή απόφαση της, ίσως πυροδότησε την οργή και το μένος του δολοφόνου, ο οποίος έφτασε στην ειδεχθή αυτή πράξη παρακινούμενος από την ζήλια και την οργή του για την απόρριψη της οποίας έτυχε.
 
Στο μεταξύ αναμένονται τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων από τεκμήρια που βρέθηκαν στην σκηνή και ειδικά από το γενετικό υλικό που παραλήφθηκε το οποίο θα συνδέσει και επιστημονικά τον δολοφόνο με το έγκλημα.
Επιπλέον φως στην υπόθεση ενδέχεται να ρίξει και η αποκάλυψη των τηλεπικοινωνιακών της δεδομένων. Η άτυχη κοπέλα διατηρούσε  αριθμούς κινητών τηλεφώνων, τους οποίους γνωρίζουν οι ανακριτές και για τους οποίους θα ζητήσουν διάταγμα αποκάλυψης των δεδομένων τους.
 
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της