Νυχτερινή καταδίωξη στον Άγιο Δομέτιο

Υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, τραυματισμού μέλους της Αστυνομίας και πρόκλησης τροχαίου δυστυχήματος διερευνά η Αστυνομία. Για την υπόθεση συνελήφθη 41χρονος.
 
Σύμφωνα με Αστυνομική ανακοίνωση γύρω στις 8.30 μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ, έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος, να σταματήσει, στον Κυκλικό Κόμβο Αρχαγγέλου.
 
Ο 41χρονος, κατάφερε να διαφύγει με το όχημά του, παρασύροντας και τραυματίζοντας ένα μέλος της Αστυνομίας που ήταν πεζό, ενώ προσέκρουσε σε περιπολικό.
 
Κατά τη διαφυγή του, θεάθηκε να ρίχνει έξω από το αυτοκίνητο του, τρία νάιλον σακουλάκια. Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι τα σακουλάκια περιείχαν 15 γραμμάρια κοκαΐνης, 10 γραμμάρια κάνναβης και άσπρη κρυσταλλική ουσία.
 
Ακολούθησε καταδίωξη του 41χρονου και τελικά εντοπίστηκε και ανακόπηκε σε περιοχή του Αγίου Δομετίου και συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε. Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημά του, εντοπίστηκε ένα πλαστικό ηλεκτροφόρο ρόπαλο, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.
 
Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος οδηγούσε το όχημά του, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας.
Στο μεταξύ, το μέλος της Αστυνομίας που τραυματίστηκε, μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκε.
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της