Δεν δίνει κατάθεση ο 48χρονος που κτύπησε τον Στέφανο

Λήγει αύριο το διάταγμα προφυλάκισης του 48χρονου υπόπτου, για την πρόκληση θανάτου του 25χρονου Στέφανου Γεωργίου, την περασμένη Παρασκευή, σε τροχαίο ατύχημα στα φώτα Εναερίου της Λεμεσού. Η Αστυνομία ζήτησε σήμερα γνωμοδότηση του Γενικού Εισαγγελέα για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης, αφού ο 48χρονος δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση, επικαλούμενος το γεγονός ότι νοσηλεύεται και βρίσκεται υπό την επήρεια φαρμάκων.
 
Πρόσφατα ο ίδιος ο Γενικός Εισαγγελέας δήλωσε πως έδωσε οδηγίες να διερευνηθεί το ενδεχόμενο διάπραξης του ποινικού αδικήματος της ανθρωποκτονίας.  
 
«Είναι τόσο ακραία τα γεγονότα γύρω από το τροχαίο που ο ίδιος αποφάσισα να δώσει οδηγίες, δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας,  όπως διερευνηθεί η διάπραξη του ποινικού αδικήματος της ανθρωποκτονίας». Αδίκημα, το οποίο επισύρει μέχρι και ποινή δια βίου φυλάκισης.
 
Η Αστυνομία ζητά να πληροφορηθεί από τον κ. Κώστα Κληρίδη, αν έχουν δοθεί οδηγίες για την διερεύνηση υπόθεσης ανθρωποκτονίας, ή αν κρίνεται σκόπιμο να ενεργοποιηθεί η δίμηνη ποινή φυλάκισης που είχε επιβληθεί με αναστολή από το Δικαστήριο Λεμεσού  στον 48χρονο, για άλλα τροχαία αδικήματα. 
 
Να υπενθυμίσουμε πως ο 48χρονος,  τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής(30-10), προκάλεσε το θάνατο του 25χρονου Στέφανου Γεωργίου από το Κολόσσι, όταν το αυτοκίνητο τύπου τζιπ που οδηγούσε καρφώθηκε βίαια στο πίσω μέρος του οχήματος του άτυχου νεαρού, ο οποίος ανέμενε τον πράσινο σηματοδότη στα φώτα τροχαία του Εναερίου.

Δειτε Επισης

Υποβλήθηκαν 7.734 αιτήσεις στην «επιτροπή ακινήτων»-Αποφασίστηκε αποζημίωση 467.060.546 στερλινών
Εργαστήρια με θέμα τον αυτισμό πραγματοποίησε το ΥΠΑΝ
Για «αδιαφορία» στην τήρηση νομοθεσίας για θεσμό Επιτρόπου Εποπτείας ΓεΣΥ κάνει λόγο η Ισότητα
Πάνω από 90 παιδιά σε στέγες, 237 σε ανάδοχες οικογένειες-Πολλά τα κενά και τα προβλήματα
Αντιδρούν για το χαλλουμι και ετοιμάζουν συνάντηση οι αγελαδοτρόφοι-«Ευνοείται η παραγωγή στα κατεχόμενα»
Υπάλληλοι καθυστερούν να μεταβούν στη δουλειά-Τι καταγράφει έκθεση της Ελεγκτικής για τον ΟΚΥΠΥ
Συζήτησαν αλλαγές για την Τ.Α. Σιζόπουλος και Γιωρκάτζιης
Ζήτησε άμεσα τα στοιχεία στελέχωσης των Συμπλεγμάτων ο ΥΠΕΣ
Οκτώ τυχεροί κέρδισαν αλλά δεν εξαργύρωσαν τα λαχεία τους-Επιστρέφουν στο κράτος τα χρήματα εντός Νοεμβρίου
Στη Γενεύη η Επ. Νομοθεσίας για αξιολόγηση Κύπρου για Οικονομικά, Κοινωνικά και Πολιτιστικά Δικαιώματα