Έκλεψαν εξαρτήματα από όχημα και μετά του έβαλαν φωτιά

Όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά, αφού προηγουμένως, όπως διαπιστώθηκε απόο εξετάσεις, αφαιρέθηκαν διάφορα εξαρτήματα. Η Αστυνομία ελαβε σήμερα πληροφορία ότι σε απόμερη περιοχή, στο δρόμο Έμπας – Κισσόνεργας, στην Πάφο, καίγεται ένα αυτοκίνητο.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν το αυτοκίνητο να καίγεται. Η φωτιά, που κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι από το όχημα έλειπαν πολλά εξαρτήματα, όπως προφυλακτήρες, μπροστινοί τροχοί, πόρτες και εξαρτήματα της μηχανής.

Ο 29χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος αναζητήθηκε, αλλά δεν εντοπίστηκε αφού σύμφωνα με πληροφορία διαμένει μόνιμα στο εξωτερικό.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.
ΚΥΠΕ  

Δειτε Επισης

Αποφεύχθηκαν στο παρά πέντε οι αποκοπές ρεύματος-Ρευστή η κατάσταση λόγω της αυξημένης ζήτησης
«Ολοκληρωτική» η καταστροφή σε φυτείες πατατών λόγω παγετού στην Πάφο
Απαντά το Υπ. Μεταφορών στον Οδυσσέα Μιχαηλίδη-Δεν κατασκευαζόταν δρόμος «σκοτώστρα»
Δεν αποφεύχθηκαν οι διακοπές ρεύματος παρά τις διαβεβαιώσεις Παπαναστασίου-Στο κόκκινο η ζήτηση λόγω ψύχους
Οριακή η ικανότητα κάλυψης της ζήτησης ηλεκτρισμού τη Δευτέρα-Έκκληση για εξοικονόμηση ενέργειας
Πέφτει και πάλι κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία-Νέα κίτρινη προειδοποίηση
Αλλαγές πτήσεων της Cyprus Airways προς και από την Αθήνα λόγω απεργίας στην Ελλάδα
Διαβεβαιώσεις Υπουργείου Γεωργίας για στήριξη αγροτών που επλήγησαν από Coral
Εγκρίθηκε κονδύλι 450,000 ευρώ για επέκταση ορόφου και ανέγερση στεγάστρου στο σχολείο «Άγιος Σπυρίδωνας»
Απαντά σε Φαίδωνος το ΥΠΑΝ για τις αναφορές σε Μιχαηλίδου-«Απαράδεκτες και απαξιωτικές»