Οργισμένος εραστής πίσω από την δολοφονία της όμορφης Ντανιέλλας;

Σε συγκεκριμένη κατεύθυνση στρέφονται  πλέον οι έρευνες της αστυνομίας για την διαλεύκανση της στυγερής δολοφονίας της 36χρονης Μολδαβής Ντανιέλας Ρόσκα στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφλάισε ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ οι διωκτικές αρχές στρέφουν την προσοχή τους σε συγκεκριμένο άτομο το οποίο στο παρελθόν διατηρούσε παράνομο ερωτικό δεσμό με το θύμα η κατάληξη του οποίου δεν ήταν καθόλου ευχάριστη για τον συγκεκριμένο άντρα.
 
 
Πληροφορίες τον φέρουν να ήταν εξοργισμένος με το θύμα τον τελευταίο καιρό λόγω της μη επιθυμητής για τον ίδιο τροπής που πήρςε η σχέση τους,  κάτι που η αστυνομία έλαβε σοβαρά υπόψη από την στιγμή που ξεκαθάρισε ότι η δολοφονία ήταν έγκλημα πάθους.
 
Θα «μιλήσουν» τα τηλέφωνα, το DNA και το facebook 
 


 
Στο μεταξύ από τις επιστημονικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στο διαμέρισμα της Ντανιέλας και ειδικά από το γενετικό υλικό που παραλήφθηκε από την σκηνή οι ανακριτές της υπόθεσης ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν να συνδέσουν επιστημονικά τον δολοφόνο με κάποιο από τα τεκμήρια που έχουν παραληφθεί από τη σκηνή του εγκλήματος.
Επιπλέον φως στην υπόθεση ενδέχεται να ρίξει και η αποκάλυψη των τηλεπικοινωνιακών της δεδομένων. Η άτυχη κοπέλα διατηρούσε  αριθμούς κινητών τηλεφώνων, τους οποίους γνωρίζουν οι ανακριτές και για τους οποίους θα ζητήσουν διάταγμα αποκάλυψης των δεδομένων τους.
Οι ανακριτές εξακολουθούν ακόμα να «σκαλίζουν» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε το θύμα σε μια προσπάθεια να δέσουν περισσότερο την υπόθεση και να φτάσουν στην εξιχνίασή της.
 
Έγκλημα πάθους

Να θυμίσουμε ότι η άτυχη κοπέλα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου δεμένη πισθάγκωνα στο πάτωμα του υπνοδωματίου της, στο διαμέρισμα το οποίο διέμενε στην Οδό Τουζ Χανέ, στη περιοχή Μακένζι.

Οι διωκτικές αρχές από την πρώτη στιγμή προσανατολίστηκαν στην εκδοχή ότι ο φόνος της 36χρονης ήταν έγκλημα πάθους, ζηλοτυπίας ή και ηθικής.
Η αστυνομία έφτασε στο συμπέρασμα αυτό αφού από η νεκροτομή που διενεργήθηκε στο θύμα κατέδειξε πως ο θάνατος της οφείλεται σε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και ασφυξία από εισρόφηση αίματος και εμεσμάτων.
Η σφοδρότητα των κτυπημάτων και το μένος του δολοφόνου αλλά και το γεγονός ότι υπάρχουν στοιχεία πως ο δράστης προσπάθησε να σβήσει κάποια ίχνη αφού παρέμεινε στην σκηνή του εγκλήματος και συγκεκριμένα στο σαλόνι του διαμερίσματος για κάποιο χρόνο, ενώ η άτυχη γυναίκα ψυχορραγούσε στο διπλανό δωμάτιο, άλλα και το γεγονός ότι φεύγοντας πήρε μαζί του τα κινητά τηλέφωνα του θύματος, οδήγησαν την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι  θύμα και θύτης είχαν στενές σχέσεις.
 
 
 
 
 

 

 
 

Δειτε Επισης

Προωθείται η αναβάθμιση σχολικών βιβλιοθηκών ​​​​​​​από τη Διεύθυνση Μέσης
Για πρόληψη επιπτώσεων πράσινων πολιτικών σε ναυτιλία και λιμένες μίλησε στο Λουξεμβούργο ο Βαφεάδης
Προφυλακιστέος ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος-Πάνω από 1,1 εκατομμύρια η φοροδιαφυγή από τα έσοδα της Μονής
Ο Λύτρας υποστηρίζει πως η σύζυγός του επέλεξε να πει πως έπεσε από τις σκάλες για προστασία των παιδιών
Στόχος η περαιτέρω επέκταση πολιτιστικών δεσμών Κύπρου-Γερμανίας
Καταγγελτική η αντίδραση του ΑΚΕΛ για Στρατηγικό Διάλογο με ΗΠΑ-Χαιρετίζουν ΔΗΣΥ και συμπολίτευση
Πώς τοποθετούνται οι μαθηματικοί για το δοκίμιο-«Όλα τα θέματα ήταν εντός της εξεταστέας ύλης»
Τα ρίχνει στον Νεκτάριο ο τεχνικός των CCTV της Μονής-Όσα ισχυρίζεται για ήχο και διαγραφή δεδομένων
Επιστρέφει στα σαραντάρια η θερμοκρασία-Εκδόθηκε κίτρινη προειδοποίηση
Θα καταβάλλεται ΕΕΕ σε αιτητές ασύλου και αναγνωρισμένους πρόσφυγες μετά από πέντε χρόνια