Αναβλήθηκε η ακρόαση για την Ελπίδα Κεραυνού

Αναβλήθηκε για τις 24 Φεβρουαρίου 2016, η ακρόαση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού της υπόθεσης στην οποία κατηγορούμενη είναι η Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ Ελπίδα Κεραυνού Παπαηλιού, σε σχέση με παρέμβασή της σε προαγωγές. Η αναβολή δόθηκε μετά από αίτημα της ίδιας της πρυτάνεως, η οποία παραμένει ελεύθερη με τους ίδιους περιοριστικούς όρους που της είχε θέσει το Δικαστήριο. 
 
Η κ. Κεραυνού, που δεν παραδέχθηκε ενοχή, αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες που αφορούν κατάχρηση εξουσίας, επηρεασμό αρμόδιας αρχής, δόλο και κατάχρηση εμπιστοσύνης από δημόσιο λειτουργό, καταρτισμό εγγράφου χωρίς εξουσία και κυκλοφορία του εγγράφου που καταρτίστηκε χωρίς εξουσία.
 
Οι κατηγορίες βασίζονται σε μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία η Πρύτανης παρενέβη μεταξύ Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2014, στο έργο επιτροπής αξιολόγησης που είχε λάβει οδηγίες να μελετήσει τις προαγωγές λεκτόρων του ΤΕΠΑΚ, κατά τρόπο που καθόρισαν τη σειρά προτεραιότητας των υποψηφίων προς προαγωγή.

Δειτε Επισης

Έκκληση ΠΕΟ να μην γίνονται εκπτώσεις στα μέτρα πρόληψης εργατικών ατυχημάτων
Επιστρέφουν βροχές και καταιγίδες στο μενού του καιρού-Χειμωνιάτικο σκηνικό μέχρι την Πέμπτη
Έλαβε μέτρα για τους θεματοθέτες των Παγκυπρίων το ΥΠΑΝ-Οι τρεις όροι που έθεσε η Μιχαηλίδου
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί που μοιράζουν πάνω από 4 εκ. ευρώ στο Τζόκερ
Ασφάλεια και συλλογική ανταπόκριση στη Σύνοδο FINABEL με συμμετοχή ΓΕΕΦ
Υπ. Υγείας: Το Υπουργείο Υγείας στηρίζει εκδηλώσεις για βελτίωση υπηρεσιών υγείας
Μία γυναίκα ανάμεσα σε άνδρες... Η Κύπρια που κατάφερε να επιβληθεί στον τομέα της άμυνας στην Αργεντινή
Καλά κρατεί το πρόβλημα της υποστελέχωσης νοσηλευτών-Στην αναμονή για λύσεις από τον ΟΚΥπΥ
Δύο τα περιστατικά δαγκώματος από οχιά-Νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση
Τελέστηκε τρισάγιο εις μνήμη Βάσου Λυσσαρίδη 4 χρόνια από τον θάνατό του