Πάνε για νέο φιάσκο στην Νέα Δημοκρατία

Στον αέρα βρίσκονται και πάλι οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ, καθώς η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή αδυνατεί να βρει συμβιβαστική λύση μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων.
Ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη Θόδωρος Αμπατζόγλου αποχώρησε από τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ καθώς δεν θεώρησε ικανοποιητική την απαντητική επιστολή του Αντρέα Παπαμιμίκου. Από το επιτελείο του κ. Μεϊμαράκη σημειώνουν με νόημα ότι «η ημερομηνία των εκλογών δεν είναι θεότητα», δείχνοντας μ’ αυτό τον τρόπο που δεν θέτουν ως προτεραιότητα τη 13η Δεκεμβρίου αν δεν είναι εξασφαλισμένες όλες οι προϋποθέσεις για την ομαλή διεξαγωγή τους.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη να ρίχνουν βολές κατά του μηχανισμού της ΝΔ τον οποίο χαρακτηρίζουν «ανίκανο» επισημαίνοντας ότι «δεν μπορεί να ρισκάρει επουδενί η ΝΔ εδώ που φτάσαμε. Δική μας επιθυμία είναι να γίνουν οι εκλογές με σοβαρή εταιρεία να είναι εξασφαλισμένη η διενέργεια των εκλογών».
Εκλογές πάση θυσία στις 13 Δεκεμβρίου λένε τα επιτελεία Τζιτζικώστα και Γεωργιάδη.

Πλέον το θέμα της ημερομηνίας και αυτή καθ’ αυτή η διεξαγωγή των εκλογών κινδυνεύει να μετατραπεί σε νέο φιάσκο. Στο τραπέζι παραμένουν οι δύο προσφορές μία της Vodafone για εκλογές στις 13 Δεκεμβρίου και μία της εταιρείας Unisystems του κ. Δρυμιώτη για εκλογές στις 10 Γενάρη.
Πηγή: news247.gr
 

Δειτε Επισης

Άλλαξαν γεμιστήρα την ώρα της εκτέλεσης οι δράστες-Βρέθηκαν πάνω από 30 κάλυκες στο σημείο
Για θεραπεία αισθητικής είχε πάει στην κλινική ο Μοσχούρης πριν το καρτέρι θανάτου
Ποιος είναι ο «Θαμνάκιας» που γάζωσαν στο Χαλάνδρι-Το παρελθόν του με την Greek Mafia
Βρέθηκε καμένο το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στην φονική επίθεση στο Χαλάνδρι
ΒΙΝΤΕΟ: Από θαύμα γλύτωσε περαστική οδηγός από το γκανγκστερικό χτύπημα-Σφαίρα χτύπησε το αυτοκίνητό της
Ο Γιώργος Μοσχούρης, που είχε εμπλακεί στη Greek Mafia, το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Χαλάνδρι
Δολοφονικό χτύπημα με ριπή από καλάσνικοφ στην Αθήνα-Ένας νεκρός, διέφυγαν οι δράστες
Τραγωδία στην Ελλάδα: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη
ΒΙΝΤΕΟ: Παρέα νεαρών πετάει βαρελότα σε 85χρονη στον Πόρο-«Δεν είναι η πρώτη φορά»
Φορτίο με 56 κιλά κοκαΐνη εντοπίστηκε στον Πειραιά σε κοντέινερ με γαρίδες από το Εκουαδόρ