Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα προς το παρόν στον 48χρονο που κτύπησε τον Στέφανο

Για τους επόμενους 4-5μήνες σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του θα βρίσκεται καθηλωμένος στο νοσοκομείο λόγω της σοβαρότητας του τραύματος στο πόδι του ο 48χρονος Ιωάννης Κυριακίδης ο οποίος προκάλεσε το θανατηφόρο ατύχημα που στέρησε την ζωή στον 25χρονο Στέφανο Γεωργίου από το Κολόσσι, στην περιοχή του Εναέριου στην Λεμεσό.
Να θυμίσουμε ότι το τραγικό δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής όταν αυτοκίνητο SUV που οδηγούσε ο Κυριακίδης κτύπησε από πίσω πάνω το σαλούν όχημα του 25χρονου Στέφανου το οποίο ήταν σταματημένο περιμένοντας να ανάψει ο πράσινος σηματοδότης, με αποτέλεσμα να το διαλύσει και να προκαλέσει τον θάνατο του νεαρού.
Η Αστυνομία σε σχέση με το δυστύχημα αναζητεί τον οδηγό σαλούν λευκού οχήματος ο οποίος είναι μάρτυρας της σύγκρουσης, αφού κινείτο προς την κατεύθυνση των δυο οχημάτων, για να δώσει κατάθεση για το τι ακριβώς συνέβη.
 
Παρέμβαση Γενικού Εισαγγελέα
Σε μια άλλη εξέλιξη οδηγίες για διερεύνηση του ενδεχόμενου διάπραξης του ποινικού αδικήματος της ανθρωποκτονίας έδωσε στην αστυνομία ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης.
Σε επικοινωνία που είχε με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Κληρίδης ανέφερε ότι είναι τόσο ακραία τα γεγονότα γύρω από το τροχαίο που ο ίδιος αποφάσισε να δώσει οδηγίες όπως διερευνηθεί η διάπραξη του ποινικού αδικήματος της ανθρωποκτονίας. Αδίκημα, το οποίο επισύρει μέχρι και ποινή δια βίου φυλάκισης.

Κατ΄ εξακολούθηση παραβάτης
Εναντίον του Κυριακίδη έχει εκδοθεί χθες και νέο διάταγμα τετραήμερης προσωποκράτησης.
Η συνεδρίαση του δικαστηρίου έλαβε χώρα στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου και νοσηλεύεται ο 48χρονος.
Ο Κυριακίδης δεν έφερε καμία ένσταση στην κράτηση του, ενώ συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα από τα τραγικά συμβάντα, παρόλο που τα ξημερώματα της Παρασκευής είχε επιτεθεί και εξυβρίσει τα όργανα της τάξης, ενώ αρνιόταν συνεχόμενα να υποβληθεί σε αιματολογικό έλεγχο. Η Αστυνομία εξασφάλισε από το Επαρχιακό Δικαστήριο διάταγμα υποχρεωτικής παροχής δείγματος αίματος.
Πλέον, οι ανακριτές αναμένουν, το πιθανότερο σήμερα, τα αποτελέσματα των αναλύσεων αίματος του 48χρονου για να διαπιστωθεί κατά πόσον οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών και αλκοόλ.
Να θυμίσουμε ότι ο 48χρονος δεν είχε άδεια οδήγησης αφού βρισκόταν σε ισχύ απόφαση δικαστηρίου για εξάμηνη στέρηση της άδειας οδήγησης του, σε σχέση με άλλη υπόθεση οδήγησης με μεγάλη ταχύτητα, πέραν των 200 χιλ., και υπό την επήρεια αλκοόλ.
Ο Κυριακίδης έχει και στο παρελθόν σε αρκετές περιπτώσεις συλληφθεί και κατηγορηθεί για το ότι οδηγούσε το όχημά του με υπερβολική ταχύτητα αλλά και υπό την επήρεια αλκοόλης. 
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της