Ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες η θερμοκρασία – Ούτε πως είναι Νοέμβριος

Μπορεί να είμαστε στο Νοέμβριο ωστόσο τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής υπηρεσίας, η θερμοκρασία  θα σημειώσει άνοδο η οποία θα είναι αισθητή από την Παρασκευή και το Σάββατο τουλάχιστον.
 
Απόψε ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος, όμως προς τις αυγινές ώρες θα παρατηρηθούν τοπικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ, ενώ τοπικά στα προσήνεμα δυνατό παροδικά να πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές βροχές, ιδιαίτερα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα παρατηρούνται και πάλι αυξημένες, κυρίως μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ, ενώ τοπικά στα προσήνεμα δυνατό παροδικά να πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες, μέσες και ψηλές κυρίως νεφώσεις, που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

 

Δειτε Επισης

Ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της σε ορεινή κοινότητα περιμένοντας το ασθενοφόρο
To αδιέξοδο της επόμενης μέρας μετά την απόφαση για Θανάση-Η μπάλα αναπόφευκτα στο γήπεδο της Κυβέρνησης
Φωτιές σε δυο σημεία κοντά στο ΓΣΠ έθεσαν σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική
Υπ. Γεωργίας: Εξετάζεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο ο φάκελος ροδοστάγματος Αγρού ως ΠΠΓΕ
Βίντεο από τη Χαμάς με τον Ισραηλινό όμηρο Ναντάβ Πόπλεγουελ
Απόδοση ευθυνών ζητά το ΑΚΕΛ μετά την απόφαση για Θανάση-«Η Εισαγγελία είναι προφανώς και πολλαπλά εκτεθειμένη»
Νέο Νομικό Πλαίσιο Ελέγχου Εγκαταστάσεων Υγρών Πετρελαιοειδών
«Ήταν κλεισμένη στο δωμάτιο για αρκετές ώρες και δεν άνοιγε»-Το χρονικό της φρίκης με το νεκρό βρέφος
Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορούνται οι γονείς του βρέφους που βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια
Α. Μιχαηλίδου: Κατά 100% η εργοδότηση αποφοίτων ΜΙΕΕΚ την τελευταία διετία