8 λόγοι που αποδεικνύουν πως η Τουρκία το κατέρριψε προμελετημένα

Η Τουρκία «εκ προμελέτης», σχεδίασε, οργάνωσε, και προχώρησε στην κατάρριψη του Ρωσικού αεροσκάφους διότι:  Πρώτον, η Ρωσία ενταφίασε οριστικά τα Μεγάλα Οθωμανικά επεκτατικά οράματα της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή. Της έκλεισε το δρόμο να θέσει τη Συρία στη σφαίρα επιρροής της και να καταστεί η Περιφερειακή υπερδύναμη. Της στέρησε και την ελπίδα να αποκτήσει, τουλάχιστον, μια ακτίνα ασφαλείας βάθους 25 χιλιομέτρων κατά μήκος των Τουρκο-Συριακών Συνόρων.
Δεύτερον, η Ρωσία καταστρέφει το χαλιφάτο που η Τουρκία συντηρεί και εκμεταλλεύεται με την Πλυμμυρίδα των Προσφύγων
Τρίτο, διασώζει τους Κούρδους της Συρίας με κίνδυνο να ενωθούν με το Ιρακινό Κουρδιστάν ε Κράτος που θα φθάνει ως τη Μεσόγειο και οι Αγωγοί τους ΔΕΝ θα περνούν πια από την Τουρκία.
Τέταρτο, η Ρωσία θα συνδράμει της Κυπριακής Δημοκρατίας να οριοθετήσει την ΑΟΖ της με τη Συρία και να αποκλείσουν την Τουρκία από την Ανατολική Μεσόγειο.
Πέμπτο, η Ρωσία ξεριζώνοντας τους Τζιχαντιστές στο Χαλιφάτο τους, αποτρέπει την επέκτασή τους στις Μουσουλμανικές Επαρχίες της, όπου δρούσαν με ενθάρρυνση της Τουρκίας.
Έκτο, Η Τουρκία είναι το κράτος ΝΤΑΗΣ της περιοχής. Με την άφιξη αυτή η Τουρκία:
  •       Φτύνει κατάμουτρα και τους υποδεικνύει να τα μαζέψει και να φύγει από την περιοχή όπου η Τουρκία θεωρεί σφαίρα επιρροής της.
  •       Δείχνει στη Ρωσία ότι η Τουρκία ΔΕΝ είναι ούτε ΓΕΩΡΓΙΑ, ούτε ΟΥΚΡΑΝΙΑ, τις οποίες ο Πούτιν εξευτέλισε και συνεχίζει ως τώρα να τις αποσταθεροποιεί.
  •       Δείχνει στη Ρωσία ότι οι Συναλλαγές των 30 δις δολάρια, καθώς και το Συμβόλαιο κατασκευής του Πυρηνικού Σταθμού στο ΑΚΙΟΥΓΙΟΥ, άλλων 30 δις οι Αγωγοί, ο τουρισμός κλπ δεν είναι ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ικανότεροι-ισχυρότεροι από την προάσπιση των εθνικών της Συνόρων, Αξιοπρέπειας  κλπ…
Και ούτε φοβάται να τα βάλει στρατιωτικά με τη Ρωσία.
      Έβδομο, η Τουρκία έκανε επίδειξη ΠΥΓΜΗΣ προς τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ την ε.ε, ότι αποτελεί τον πλέον Αξιόπιστο εταίρο, και σύμμαχό τους.
      Όγδοο, έκανε επίδειξη και στα κράτη του ΣΟΥΝΙΤΙΚΟΥ Μουσουλμανικού Στρατοπέδου ότι αυτή και μόνον αυτή τολμά και αντιμετωπίζει την Ρωσική Χριστιανική Υπερδύναμη που στηρίζει  τους ΣΙΙΤΕΣ Μουσουλμάνους.
 
 
Πως θα αντιδράσει η Ρωσία
Τον πρώτο λόγο έχει η Ρωσική κοινωνία. Η πολιτική ως γνωστό δεν ενεργεί με βάση το Συναίσθημα. Αυτό είναι αποκλειστικότητα της κοινωνίας.
Καίριο πλήγμα για την Τουρκική ατιμία, από τη Ρωσική Κοινωνία, θα έιναι στους τομείς του Τουρισμού και της εισαγωγής Τουρκικών προϊόντων . Ειδικότερα, θα πληγούν οι εισαγωγές που κέρδισε η Τουρκία αφότου η Ε.Ε επέβαλε κυρώσεις στη Ρωσία, και ιδίως σε φρέσκα γερωγικά προϊόντα.
                Του χρόνου οι Ρώσοι Τουρίστες θα κατακλύσουν την  έντιμη, φιλόξενη, ευρωπαϊκή, χριστιανική, Ελλάδα και Κύπρο.
Ο Πρόεδρος Πούτιν μίλησε για πισώπλατη μαχαιριά. Εκτιμώ ότι:
      Η Ρωσία, επικεφαλής όλων των διαθέσιμων χερσαίων δυνάμεων Συρίας, Ιράν, Χεζμπολάχ, Κούρδων, Ιρακινών και φυσικά και δικών της ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ, θα εκκαθαρίσει Τζιχαντιστές, και Τουρκομάνους από τα σύνορα Τουρκίας-Συρίας και θα αποκλείσει τις κύριες αρτηρίες από τις οποίες η Τουρκία συναλλάσεται με τους Τζιχαντιστές. Έχει, ήδη, βομβαρδίσει πολλές φάλαγγες βυτιοφόρων πετρελαίου που αποδίδουν στο Χαλιφα΄το 1,5 εκατ. Δολ. Ημερησίως.
      Θα εγκλωβίσει, θα καταστρέψει τις βάσεις τους και θα αποκαλύψει τη βρώμικη συνεργασία τους με την Τουρκία
      Θα εγκαταστήσει στη Συρία εξελιγμένες συστοιχίες Αντιπυραυλικών και αντιαεροπορικών Συστημάτων με τα οποία οι δυνάμεις του Ασαντ θα αντιμετωπίζουν εφεξής, ανάλογες Τουρκικές Απειλές.
      Θα θέσει τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ ενώπιον των κρίσιμων ευθυνών τους, εάν επικροτήσουν  την ατιμία της Τουρκίας, με κίνδυνο την περαιτέρω κλιμάκωση της έντασης.
      Θα ενισχύσουν την στρατιωτική βοήθεια τους προς τους συμμάχους του Άσαντ και την  Άιγυπτο.
      Στον οικονομικό τομέα θα στραφούν προς την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αίγυπτο τη Σερβια΄, και θα ακυρώσουν τα σχέδια αγωγών Φυσικού αερίου μέσω Τουρκίας.
      Τέλος, θα επιταχύνει τη βοήθεια για συγκρότηση Κουρδικού κράτους στη Συρία και τα Ιράκ.
 
 
 

Δειτε Επισης

Η Ποινική και Πειθαρχική ευθύνη των μελών της Αστυνομίας/Εθνικής φρουράς στην υπόθεση του Θανάση Νικολάου
Επιλογή για το μέλλον της Ευρώπης
Η προσβολή του τεκμηρίου αθωότητας από δηλώσεις του ΥΔΔΤ
Έξαρση εγκλήματος: Απ' ον μπορεί να δέρει το γάρο, δέρνει το σάμαν
Συνέχιση ή Μετατροπή Αλλοδαπής Ποινής στη Κύπρο
Πορεία Χριστοδούλας, η σύνοψη των αγώνων μας σήμερα
Δύο χρόνια έργων και προόδου στον Δήμο Γεροσκήπου
«Ηγεσία που κάνει τη διαφορά στην ΠΟΕΔ, με ΠΑΔΕΔ - Πρωτοπορία!»
Η προστασία από τις περιβαλλοντικές αλλαγές ως ανθρώπινο δικαίωμα,
Υποχρεωτική Νοσηλεία Ουσιοεξαρτημένων